ON ĆE BITI NOVI DŽEJMS BOND: Britanskom glumcu zvanično ponuđena uloga

Novosti online

19. 03. 2024. u 09:48

NEPRESTANIM spekulacijama ko bi mogao da preuzme ulogu agenta 007 otkako je Danijel Krejg najavio odlazak iz franšize, došao je kraj.

ОН ЋЕ БИТИ НОВИ ЏЕЈМС БОНД: Британском глумцу званично понуђена улога

Foto: Printskrin

Kako navode strani mediji, britanskom glumcu je zvanično ponuđena uloga Džejmsa Bonda i očekuje se da će potpisati ugovor ove nedelje.

Glavna "borba" vodila se između Idrisa Elbe, Džejmsa Nortona i Arona Tejlora Džonsona. Ali je Aron, navodno, impresionirao producente na audiciji.

Tvrdi se da je ovaj 33-godišnji glumac zvanično izabran za sledećeg Bonda i da će prihvatiti prestižni posao u "narednim danima".

Kada ugovor bude potpisan, sledeći deo špijunskog filma će početi da se snima kasnije ove godine, tvrdi izvor, samo se čeka da Aron prihvati posao i novi deo franšize o najslavnijem tajnom agentu kreće u produkciju.

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!