VELJKO OD CECE TRAŽI JEDNU STVAR KAD MU SE RODI TREĆI SIN: Odmah pristala i već obezbedila to što njen naslednik želi

Novosti onlajn

19. 03. 2024. u 21:55

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ dovela je svoju liniju do perfekcije, a kako kaže, za mesec dana skinula je čak osam i po kilograma.

ВЕЉКО ОД ЦЕЦЕ ТРАЖИ ЈЕДНУ СТВАР КАД МУ СЕ РОДИ ТРЕЋИ СИН: Одмах пристала и већ обезбедила то што њен наследник жели

Foto: Teodora Ćirić

Ceca je priznala da nije pobornik nezdravog načina mršavljenja, već da je svoju ishranu korigovala i počela da trenira, a rezultati su vrlo brzo bili vidljivi.

Foto: ATA images, Instagram printskrin/bestofceca

- Dovela sam svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, "Ozempika", čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati. Jer taj lek u stvari koriste dijabetičari. Nije ni bitno. Ja sam jednostavno odlučila da posle sedam ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla i ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kad to goji. Ja kažem, mene ne goji, mene pivo voli, ali zaista to je. I meni je to pošlo za rukom i ja sam skinula 8,5 kilograma za mesec dana, a da nijedne sekunde nisam gladovala, jela sam šta god sam htela. Najkasnije, znači pola 8, 8 uveče, nema više unosa hrane i meni se to pokazalo. To je kao autofagija. I onda ujutru ustajem u 8, pola 9, doručak, pokretanje metabolizma i to je to. I fizička aktivnost. Treniram ili ako ne stignem na trening, ja odradim brzi hod na traci da pokrenem telo, metabolizam. Ako ležiš non-stop, ne može da ti se ubrza metabolizam - rekla je ona.

U domu Ražnatovića u narednim mesecima ima mnogo razloga za slavlje, a ono što svi sa nestrpljenjem očekuju jeste rođenje Veljkovog trećeg dina, Ilijana.

Foto: Novosti

 Prvo nam ide Krstanov prvi rođendan, pa onda treba Ilijan da se rodi, Bože zdravlja, početkom maja, pa onda ide Željkov rođendan, pa onda ide moj koji, naravno, neću slaviti - rekla je pevačica, koja se zatim osvrnula na svadbu svoje ćerke Anastasije i zeta Nemanje:

- A što se svadbe tiče, ne znam šta su odlučili i kada će i kako će, ali svakako će se saznati - izjavila je Ceca.

Pevačica je priznala da je njen sin Veljko izrazio želju da mu na proslavi povodom rođenja sina peva Dušan Kurtić, a Ceca se potrudila da tu naslednikovu želju i ispuni.

(TELEGRAF)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!