ŠTA JE OVO? Darko Lazić izazvao haos na mrežama svojim stajlingom, javnost ne može da veruje šta nosi po kući (FOTO)

Novosti onlajn

30. 03. 2024. u 21:35

NAKON burnog života koji je vodio u prošlosti, Darko Lazić trenutno uživa u braku sa Katarinom koji je oženio prošle godine, a oni svakodnevno objavljuju zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

ШТА ЈЕ ОВО? Дарко Лазић изазвао хаос на мрежама својим стајлингом, јавност не може да верује шта носи по кући (ФОТО)

Foto: ATA images

U moru objava iz njihovog privatnog života jedan snimak izazvao je lavinu komentara na internetu.

Lazić je napravio večeru i nosio je tanjir svojoj supruzi, koja ga je snimala, a korisnicima društvenih mreža za oko je zapao njegov stajling.

Foto: Printskrin Instagram/katarinalazic_24

Darko je nosio sivu majicu sa cvetovima i usku teget trenerku, pa se povela polemika da li je u ženskim pantalonicama i majici ili je to ipak muška odeća…

„Druže šta je ovo, skini molim te„, „Sve i da je po kući, ovo je pakleno„, „Ugušiću se od smeha“, „Ipak je do kraja dostojanstveno izneo svoj stajling“, „Može li neko da mi kaže da li su ovo ženske pantalonice i majica ili je ovo ipak muška odeća?!“, „Možda je ovo novi trend, a da mi još ne znamo“, „Je l’ ja dobro vidim ili majica ima cvetove?“, samo su neki od komentara na račun Lazićevog stajlinga po kući.

Foto: ATA images

Podsetimo, Darko Lazić je svoju sadašnju suprugu Katarinu upoznao još 2009. godine, a tada su se prvi put i zaljubili jedno u drugo. Iako su oboje bili u vezama i brakovima, posle 14 godina su rešili da svoju ljubav podignu na viši nivo, te su tako, 8. decembra 2022. izgovorili sudbonosno „da“, a crkevno venčanje i slavlje za pamćenje održali su prošlog leta.

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!