EVO ŠTA SE DEŠAVA U DVORCU: Toni Bijelić moli Draganu Mirković da povuče zahtev za razvod

Novosti onlajn

05. 04. 2024. u 17:40

DRAGANA MIRKOVIĆ nedavno je saopštila da je, nakon 24 godine, predala zahtev za razvod braka.

ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА У ДВОРЦУ: Тони Бијелић моли Драгану Мирковић да повуче захтев за развод

Foto: ATA images

Dragana je u saopštenju napisala da Toni Bijelić i ona već tri godine ne žive pod istim krovom, a biznismen se juče oglasio na Instagramu i otkrio da je došao u njihov dvorac kod Beča, gde je Dragana ostala da živi.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao, razlog Tonijevog dolaska u porodični dom jeste pokušaj da se pomiri sa Draganom. Naime, on je, prema rečima izvora, molio pevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

Foto: ATA images

Bijelić u proteklih šest meseci u dvorcu nije proveo nijedan ceo dan, a sada je došao, spreman na sve kako bi mu Dragana oprostila i povukla zahtev za razvod.

Međutim, folk zvezda mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presekla, svoju odluku neće menjati i da pomirenje „ne dolazi u obzir“.

Ona je Toniju rekla i da ga, uprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija ka njemu, te da želi da ostanu u što boljim odnosima zbog dece.

Foto: Damir Dervišagić

Inače, njih dvoje su u braku dobili dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu. Nakon objave o razvodu pisalo se da Toni ima dosta mlađu ljubavnicu sa kojom je duže vreme u vezi, ali je on to demantovao.

Takođe, Dragana i Toni su se otpratili sa Instagrama, iako zajedničke fotografije još uvek imaju na svojim profilima, a biznismena je na Instagramu otpratio i njihov sin Marko, što su mnogi protumačili kao jasnu poruku da je on na majčinoj strani.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima