ŽENA GA OSTAVILA ZBOG ALKOHOLA, A ONDA SE DESIO OBRT ŽIVOTA: Peđa Jovanović progovorio o pomirenju sa suprugom

Novosti onlajn

05. 04. 2024. u 19:05

PEĐA JOVANOVIĆ otvoreno je govorio o krahu braka, a nedavno se pomirio sa suprugom Anom koja ga je ostavila zbog problema koje je imao sa alkoholom.

ЖЕНА ГА ОСТАВИЛА ЗБОГ АЛКОХОЛА, А ОНДА СЕ ДЕСИО ОБРТ ЖИВОТА: Пеђа Јовановић проговорио о помирењу са супругом

Foto: ATA images

Peđa je prvi put progovorio o njihovom odnosu i otkrio je kako funkcionišu otkako su svojoj ljubavi dali još jednu šansu.

- Ne pričamo o tome. Prošlost ostavljamo prošlosti. Sadašnjost je svetla, a još svetlija je budućnost. Nije baš kao da smo krenuli iz početka. U principu, nastavilo se tamo gde se stalo i trudimo se. Lepo nam je iskreno, moram priznati- rekao je pevač koji je otkrio kako je njihovo troje dece reagovalo na pomirenje roditelja.

Foto: ATA images, Instagram printskrin/anajovanovic1

- Presrećni su zbog toga. Mi smo se trudili da deca ne osete taj prekid. U super smo odnosima bili pa se to nije mnogo na njih odrazilo u periodu kada nismo bili zajedno. Oni su mi ogromna podrška. Ne bave se muzikom, nisam hteo u tom pravcu da ih usmeravam, ali im se jako sviđa to što ja radim i daju mi maksimalnju podršku - objasnio je Peđa.

Podsetimo, Peđina supruga nedavno je progovorila o pomirenju sa pevačem.

- Mi smo prošli sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru sa drugaricom kažem da bih baš sve isto da mogu da vratim vreme, jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je - istakla je na svom Instagramu.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima