ČETVRTAK JE DAN ZA LJUBAV: Najveća ljubav u "Zvezdama Granda" nastala slučajno, Ivana Pavković otkrila šta se dešavalo na turnejama pevača

Novosti onlajn

11. 04. 2024. u 23:10

IVANA PAVKOVIĆ prisetila se svojih početaka saradnje sa Grand produkcijom koja traje 25 godina, a prvi susret imala je u takmičenju „Zvezde Granda“ pre više od decenije.

ЧЕТВРТАК ЈЕ ДАН ЗА ЉУБАВ: Највећа љубав у Звездама Гранда настала случајно, Ивана Павковић открила шта се дешавало на турнејама певача

Foto: ATA images

Takmičenje joj je promenilo život, tu je upoznala i svog životnog partnera, pevača Petra Mitića, tako da veliki Grandov jubilej za nju ima poseban značaj, a u razgovoru za Grand otkrila je svoje iskustvo iz takmičenja i priznala kako je počela ljubav sa kolegom.

-Za sve nas to je bila jedna velika životna promena, nešto sa čime se susrećeš po prvi put u svom životu. Meni je bilo tada u glavi samo da prođem prvi krug, da vidim kao to izgleda kada se snima na toj velikoj sceni. Onda se to svima nama svidi jer dobiješ priliku da se stvarno kvalitetno baviš muzikom i onim što voliš. Meni je to prelepo sećanje. I posle toga turneja, i druženje. Tada je trajalo 9 meseci samo takmičenje i posle toga zajedničke turneje. Oko godinu dana smo putovali svi zajedno. I dan danas nemamo tu turneju ali često radimo zajedno neko od nas. Svi smo nekako odrastali zajedno, sazrevali, gradili porodice u međuvremenu. Tu smo nekako jedni drugima podrška – istakla je Ivana koja je profesionalne muzičke korake napravila upravo u Grandovom takmičenju.

Foto: Printskrin Instagram/ivanapavkovic

- Mnoge kolege volim koji su došli posle nas ali sam nekako najviše vezana za kolege i koleginice s kojima sam provela skoro dve godine onako aktivno zajedno. Naravno, tu se rodila i ljubav sa jednim kolegom koja traje i nadam se da će trajati zauvek – dodala je.

Ivana je priznala i da nije mogla da nasluti da će između nje i Petra Mitića zaiskriti ljubavne varnice.

-Nisam o tome uopšte razmišljala. Kao odgovorna osoba bila sam fokusirana isključivo na to šta ću pevati u narednom krugu. Veliki sam tremaroš i radila sam na tome kako to da pobedim, nisam uopšte gledala oko sebe nikoga, pa čak ni na toj turneji kasnije. Nekako smo bili mladi, baš smo se družiili. Bilo nam je mnogo lepo i nisam imala, što bi se reklo, ni u malom mozgu da će se desiti nešto, sa Petrom pogotovo, jer mi smo umeli da razgovaramo i o njegovoj vezi i o mojoj vezi tadašnjoj. Imali smo neki drugarski odnos – ispričala je Ivana.

Foto: Peintskrin/Instagram/ivanapavkovic

 

Pevačica je otkrila i kako je posle tog druženja ipak planula ljubav između nje i Petra.

-Onda su se tako desile neke okolnosti. Često smo radili zajedno i tako je sve i počelo. Nastupali smo sami zajedno, čini mi se svakog četvrtka na jednom splavu i tako smo se zbližili. Četvrtak je pravi dan za ljubav, kod nas se tako desilo (smeh) – otkrila je Ivana.

Za Ivanu je Grand značio veliku životnu promenu, a sada je otkrila i kako je sve to tada doživljavala.

-Imala sam jako veliku podršku porodice. Tu je bila moja starija sestra koja je u tom periodu studirala. Tu mi je bio jedan i drugi brat, kao i sestra od tetke. Oni su svi bili ovde i bili su mi baš velika podrška jer sam bila najmlađa i uvek su me i čuvali. A da ne pričam o roditeljima, tetkama, porodici i prijateljima koji su mi se našli. Uz sve njih bilo mi je mnogo lakše – otvorila je Ivana dušu.

Foto: ATA images

Pevačica je priznala da se dugo sočavala sa ozbiljnim problemom koji se uopšte nije video pred kamerama.

-Ja sam jedan veliki tremaroš. Uvek sam bila takva, i na audiciji, i pred svaki krug. Umela je da mi izbije alergija od treme, ruka se trese od treme. To sam nekako hendlovala i kada bih pogledala kasnije to se nije videlo na ekranu. Dok sam ja skontala da se to tamo ne vidi i da ja moram sama sa sobom da se izborim sa tim unutrašnjim osećajem trebalo je vreme. I dan danas posle 12,13 godina ja imam neku pozitivnu tremu pred svaku emisiju. To je verovatno ta neka vrsta odgovornosti. A bila sam inače jako uzbuđena i jako srećna što sam uspela na kraju da dođem do drugog mesta. To je nešto što me je tada učinilo posebno srećnom. I mene i sve moje – naglasila je pevačica.

Foto: ATA images

Ivana je dodala i da to što je postala vicešampionka „Zvezda Granda“ nije samo po sebi značilo da će odmah osvojiti široki auditorijum.

-To nema pravila, to posle ostaje na publiici. Takmičenje je jedna vrsta takmičenja, a tek kada se završi kreće borba za neko svoje mesto na estradi i u muzici. Pogotovo danas kada ima puno pevača i baš je teško nekako. Teško je i za nas koji smo se takmičili pre deceniju, a kamoli za nove. Njma je tek – zaključila je Ivana.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)