PRESTANI DA SE RASPRAVLJAŠ: Keba otkrio kako funkcioniše žiri u „Zvezdama Granda“, a zbog jedne stvari je poludeo

Novosti onlajn

23. 04. 2024. u 23:55

DRAGAN KOJIĆ KEBA nedavno je privremeno zamenio Anu Bekutu u „Zvezdama Granda„, pa je sada otkrio da li se kolege zapravo slažu i funkcionišu iza kamera.

ПРЕСТАНИ ДА СЕ РАСПРАВЉАШ: Кеба открио како функционише жири у „Звездама Гранда“, а због једне ствари је полудео

Foto: Printskrin Jutjub/DRAGAN KOJIC KEBA

Istakao je da često dolazi do nesporazuma, ali da je to zapravo borba mišljenja, a naglasio da svaki član žirija iz najbolje namere izrazi svoje stavove i da se kroz diskusiju dođe do najbolje moguće odluke.

Foto: Nikola Skenderija

-Nema tu konflikta, to je jednostavno pozitivna, kreativna borba mišljenja. Klanovi ne postoje, samo postoji nekakva podrška. Ako sam ja podržao Cecu tog momenta što je glasala, shvatio sam da je ona u pravu i da možda Mili nije u pravu koji nije glasao i on ima razlog što nije glasao – objasnio je Keba.

Foto: Novosti

Nedavno nakon nastupa kandidat Boban Bole Lazić kome je Keba privremeno bio mentor ušao u žestoku svađu sa žirijem, a pevač je ispričao šta se zapravo tada dogodilo.

–Sasvim je normalno da ono što je čula Marija, ja nisam čuo tog momenta ili obrnuto. Nedavno je bio dečko koji je baš bio u mom, odnosno Aninom timu, pa je došlo do rasprave. Rekao sam mu „Prestani da se raspravljaš“ i da žiri koji je tu ima kredibilitet da kaže sve što su rekli – zaključio je Keba, a ovaj incident je još jednom pokazao koliko je takmičenje „Zvezde Granda“ puno neizvesnosti i emocija, a reakcije takmičara često su nepredvidive.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)