DALE SU MI NADU, A BILA SAM ALERGIČNA NA TO: Rada Manojlović progovorila o novom dečku, spomenula koleginice

Novosti onlajn

26. 04. 2024. u 17:57

LjUBAVNI ŽIVOT Radmile Rade Manojlović oduvek je bio interesantan medijima tako i široj javnosti, ali se ona u poslednje vreme nije oglašavala na ovu temu.

ДАЛЕ СУ МИ НАДУ, А БИЛА САМ АЛЕРГИЧНА НА ТО: Рада Манојловић проговорила о новом дечку, споменула колегинице

Foto: Privatna arhiva

Međutim, nedavno su je paparaci uslikali sa novim dečkom, a ona još uvek ne želi javno da govori o tome.

Kako je navela, dok ne objavi novi album neće pričati o svom privatnom životu, iako kako pojedini mediji tvrde već mesecima uživa u ljubavi sa izvenim Vladom sa kojim je do sada viđena u javnosti.

Foto: Privatna arhiva

-Ja to uopšte ne bih komentarilala, to sam već rekla. Neka sve ostane pod velom tajne dok ne izdam album i dok ne budem imala nešto konkretno da kažem – rekla je Rada.

Rada se osvrnula na uspeh koji su postigle njene mlade koleginice i najavila veliki koncert nakon što njen novi CD ugleda svetlost dana.

-Baš sam gledala ovih dana nekako su popularni ti solistički koncerti, sve moje koleginice koje ja puno volim i podržavam vratile su tu tradiciju. Drago mi je što su mlade generacije, Prijovićka, Milica Pavlović, Tea Tairović vratile te koncerte na veliko. Očekivalo se od Dragane Mirković, to je normalno, za Cecu i Brenu, to se zna – kazala je ona i otkrila kako su je Prija, Milica i Tea inspirisale:

Foto: Novosti

-Nekako su mi njih tri vratile nadu izdavanja albuma, jer su se jedan duži period samo singlovi objavljivali, a ja sam alergična na to. Dale su svima nama vetar u leđa za albume, velike projekte i koncerte.

Foto: Printskrin Jutjub/Rada Manojlovic

Rada već mesecima najavljuje novi album, nedavno je govorila o novim pesmama i otkrila da se najviše uzda u dve nove numere koje će se sigurno dopasti publici.

-Nadam se da ću biti srećna u ubiranju plodova mog novog albuma. Imam nekoliko omiljenih pesama, ali da se odlučim za jednu koja već duže vreme stoji u mojoj glavi i dugo sam čekala da je objavim, a zove se „Nisam drogirana“ (smeh). Možemo tu pesmu da odaberemo, a može i „Prva dama“, pošto će se album tako zvati, nju isto tako dugo ljudi čekaju, radio je Bane Opačić. A ovu prvu pesmu napisala je pokojna Marina Tucaković još 2019. godine, toliko o tome koliko ja sve odugovlačim, ali tu pesmu ne mogu da izbacim iz glave – počela je Rada i dodala:

-Tekst je jako intrigantan, kao što je Marina meni uvek i pisala, znala je da mi pronađe neku crtu, mislim da će pesma biti stvarno interesantna.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti