VESNA ZMIJANAC O KĆERKI, ZETU I STAROJ LJUBAVI: Relja mi radi novu pesmu, a Nikolija uzima haljine (FOTO)

Dušan Cakić

23. 05. 2024. u 12:10

FOLK ZVEZDA Vesna Zmijanac važila je za najlepšu i najpopularniju pevačicu bivše Jugoslavije.

ВЕСНА ЗМИЈАНАЦ О КЋЕРКИ, ЗЕТУ И СТАРОЈ ЉУБАВИ: Реља ми ради нову песму, а Николија узима хаљине (ФОТО)

Foto: ATA images/M.P.

U prilog tome, ne treba da čudi zašto je njena naslednica Nikolija Jovanović krenula majčinim stopama, te postala jedna od najveći zvezda popularne trep muzike.

Foto: ATA images/M.P.

Vesna je za „Novosti“ istakla da je srećna što njene čuvene komade garderobe danas nosi njena naslednica.

- Svaki put me iznenadi, jer mi nije jasno, ne znam odakle ona to vadi. Kod mene više nema ništa, sačuvala sam možda par komada koji su onako baš bili vredni, i vidim ona malo malo pa to izvuče. I lepo joj stoji, tek sad joj stoji baš kako treba.

Foto: ATA images/M.P.

Folk zvezda smatra da bi zet Relja Popović mogao da joj napravi pesmu, ali kako kaže, on zna da bi to moralo da bude nešto baš dobro kao kao što je njegova poslednja balada.

- Naravno da može. Zna da mora nešto dobro, kao njegova zadnja balada. Kakva pesma – kaže Vesna i dodaje da iako je postala modni uzor svojoj ćerki Nikoliji koja sve češće poseže za njenim haljinama iz mladosti, želi da joj Relja radi novi pesmu, ali savete o roditeljstvu im ne daje samo iz jednog razloga.

- Nikad me nisu pitali, niti ja delim. Ništa nije isto. To što bih ja, to ne važi sada, ali zato ja radim ono što ja mislim da treba da radim, a to je da kuvam. Tu se oni ne pitaju.

Foto: ATA images/M.P.

Sa druge strane, Vesnin ljubavni život, oduvek je zanimao javnost, a u mladosti su je spajali sa mnogim kolegama. Ovih dana sprekuliše da je pokojnom slavnom pevaču Ninu Rešiću, Vesna bila velika ljubav, a ona je sada konačno priznala da li su bili više od prijatelja.

- Pa ne znam, jesam valjda, ako oni tako kažu. Mi smo se družili dosta dugo. Volela sam sa njim da se družim, on je bio dobar pevač. Imao je neke svoje bubice. Bio mi je drag - kazala nam je ona, pa otkrila zbog čega ga nije spomenula u svojoj knjizi:

Foto: ATA images/M.P.

- Mnoge nisam spomenula. Pomenula sam ozbiljne veze, a to sa njim nije bila baš veza - rekla je ona i izjavila da nije bila svesna činjenice da je smatrana simbolom lepote, kao i toga koliko je kolega bilo zaljubljeno u nju.

- Nisam bila svesna toga, ali nije mi žao. Bilo bi to bezveze, jer oni koji su svesni su i arogantni. Čim mislite da ste veliki, to znači da niste – zaključila je Vesna za naš list.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!