POSLE ALBUMA JOŠ JEDNA NOVA PESMA TROPIKO BENDA: Sale malo peva, malo komponuje

Dušan Cakić

28. 05. 2024. u 19:58

TROPIKO bend kad krene u akciju, ne zaustavlja se, a to je dokazao i ovog puta.

ПОСЛЕ АЛБУМА ЈОШ ЈЕДНА НОВА ПЕСМА ТРОПИКО БЕНДА: Сале мало пева, мало компонује

Foto: Privatna arhiva

Tropiko bend kad krene u akciju, ne zaustavlja se, a to je dokazao i ovog puta. Tek što je objavio šest novih pesama nakon duže diskografske pauze, najpopularniji pop sastav publiku je danas obradovao još jednom numerom pod nazivom "Sve je moje", koju je lično komponovao pevač Aleksandar Sale Cvetković. Pesma je nastala u vreme koronavirusa i čuvana je za specijalnu priliku, koju su sada i dobili jer će se njom predstaviti na CMC festivalu u Vodicama 8. juna.

- Taman kada se sve zavrtelo mi smo opet dali nešto novo (smeh). Pre nego što smo objavili projekat dobili smo poziv za festival u Vodicama i odlučili smo da tu numeru ostavimo za tu priliku i ne objavljujemo je sa ostalima. Nekako mi je baš posebna i pravili smo je u periodu kada nam je svima bilo jako teško. Ja sam radio kompoziciju, a aranžman Marko Nedeljković koji je stub našeg benda - rekao je Sale za medije.

Na pitanje koja mu je omiljena njegova pesma, on nije mogao da se odluči.

- Aaahhh... To je sad malo teško reći. Sve su mi drage, nemam nijednu određenu, osim nekih neočekivanih situacija dok smo snimali spotove i ostale stvari. Želeli smo da zadržimo taj naš Tropiko fazon jer nas je narod takve zavoleo i ne odudaramo mnogo od nas. Napravili smo neke male izmenice u aranžmanima, ali nismo previše eksprerimentisali. U svalom slučaju, ja sam prezadovoljan - istakao je Sale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor