BORILI SMO SE DA TI BUDE BOLJE: Jovana Tipšin slomljena od tuge, oglasila se potresnom porukom - „Neka te Bog primi u Carstvo nebesko"

Novosti onlajn

29. 05. 2024. u 23:55

JOVANA TIPŠIN oglasila se na svojim mrežama slomljena od tuge zbpg gubitka koji je na nju ostavio veliku prazninu.

БОРИЛИ СМО СЕ ДА ТИ БУДЕ БОЉЕ: Јована Типшин сломљена од туге, огласила се потресном поруком - „Нека те Бог прими у Царство небеско

Foto: Pritnskrin Jutjub/Emisija Premijera

Ona je objavila sliku sa potresnim tekstom u kome je istakla kako se oseća nakon borbe da sačuva život dragom biću.

Foto: M. Labudović

– Hvala ti što si bio tu 12 godina sa mnom. Dušo moja, radosti, moja bezuslovna ljubavi. Bio si sa mnom i u dobru i u tuzi. Volim te. Gospod Bog da te primi u Carstvo nebesko. Gimi, teško mi je. Dva meseca smo se lavovski borili da ti bude bolje ali nismo uspeli radosti moja– istakla je Tipšinova uz sliku sa psom koji je preminuo.

Podsećamo, pevačica je pre tri godine ostala bez majke, kada je snagu pronašla u veri.

– Sa godinama nekako osetiš da te Bog čuva, uvek je prisutan, nikad nisi sam… Meni je vera smisao života, sve je prolazno, ali čovek treba da teži ka večnosti gde nema boli i patnje. Treba da verujemo. Kad mi ljudi kažu: „Jovana puno veruješ“, kažem da, jer ja znam da Bog postoji i to tačno osetite po mnogim situacijama – objasnila je Jovana svojevremeno za Grand i dodala:

– Moja majka se upokojila i ja sam mislila da to nikad neću preživeti, ali eto, Bog vam da snagu. Mislim da je moja majka sad negde u raju i da kaže: „Ona moja ćerka je bila u pravu“, pošto ja stalno kadim kuću, stalno molitve– zakljulila je Tipšinova.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!