SOFRONIJEVIĆ OTKAZAO MEDENI MESEC: Aleksandar i Kosana prinuđeni da odlože putovanje, harmonikaš otkrio razlog

Novosti onlajn

31. 05. 2024. u 23:40

ALEKSANDAR ACA SOFRNIJEVIĆ nedavno je izgovorio sudbonosno "da" sa partnerkom Kosanom, a sada je otkrio da je primoran da otkaže svadbeno putovanje.

СОФРОНИЈЕВИЋ ОТКАЗАО МЕДЕНИ МЕСЕЦ: Александар и Косана принуђени да одложе путовање, хармоникаш открио разлог

Foto: Instagram/sofronacc

Naime, zbog poslovnih obaveza, mladi bračni par odlučio je da medeni mesec odloži.

Foto: Kan i Lingus

- Odlaže se do daljnjeg zato što ne možemo da stignemo. Imam mnogo da sviram, a ona ima specijalističlke ispite da daje, tako da Bože zdravlja, biće više tih svadbenih putovanja pa ćemo da nadoknadimo. Ali to je dobra stvar. Kad napraviš svadbu, moraš da napraviš pauzu 10 dana, da vidiš šta je bilo, ko je bio, da pogledaš slike - rekao je muzičar i dodao:

Foto: AS STUDIOTON

Ja se još nisam svima zahvalio ko je došao, za prelepe pokone, za svu tu ljubav i pažnju koju smo dobili na svadbi. Svi su se proveselili sa nama kao da im se oženio brat ili udala sestra. Mnogo je dobro bilo. Sve to nisam stigao, imam preko 11.000 poruka. Za ne poverovati. Inače imam mnogo brojeva u telefonu, više od 17.000, meni je 11.000 ljudi poslalo poruku, bez društvenih mreža. Nikome nisam stigao da odgovorim, ne zanm kad ću to da uspem. Valjda kad krenem na svirke pa ću u kombiju da odgovaram malo po malo.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama