SVAĐALE SMO SE: Marija Šerifović uputila moćnu poruku Jovani Pajić

Novosti onlajn

01. 06. 2024. u 23:45

JOVANA PAJIĆ nakon razvoda od supruga Aleksandra Cvetkovića se u velikom stilu vraća na muzičku scena, a sada joj se tim povodom javno obratila Marija Šerifović.

СВАЂАЛЕ СМО СЕ: Марија Шерифовић упутила моћну поруку Јовани Пајић

Foto: Novosti

- Teško mi je da poverujem, ali eto izgleda da se dešava. Ljudi da samo znate koliko smo je mi kao njeni prijatelji terali, koliko smo se svađali sa njom i koliko smo je ubeđivali i molili da se vrati muzici. Koliko nas godinama nije čula! A možda... Možda joj je samo trebalo vreme da se konačno vrati sebi - napisala je Marija na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram

- Pišem i brišem želeći da napišem nešto dovoljno senzacionalno, ali džaba, neće. Nije to moj rečnik, ni moj način. Reći ću vam golu istinu. Ova pesma je sve što je moja duša, a u ovom videu je ceo moj život - poručila je Jovana.

Podsećanja radi, Marija je nedavno dobila sina Marija putem surogat majčinstva, a to je široj javnosti otkrila tek u decembru, kada je dečak rođen u Los Anđelesu.

Jovana je bila među Šerifovićkinim prijatljima koji su znali sve od prvog momenta kada je pevačica ušla u ceo proces kako bi se na ovaj način ostvarila kao majka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PANIKA NA EURO 2024: UEFA uvela vanredne bezbednosne mere