LJUBIM VAS U SRCE JUŽNJAČKO: Sa Acom Pejovićem horski pevalo više od 15 hiljada ljudi (FOTO)

Dušan Cakić

02. 06. 2024. u 15:34

FOLK ZVEZDA Aco Pejović koncertom u Nišu, sinoć je usrećio više od 15 hiljada ljudi, koliko ih je bilo na platou ispred niške Tvrđave.

ЉУБИМ ВАС У СРЦЕ ЈУЖЊАЧКО: Са Ацом Пејовићем хорски певало више од 15 хиљада људи (ФОТО)

Foto: Zoran Ilić

Koncert za koji se tražila karta više, oduševio je jug Srbije, a publika je uživala u hitovima koje je ova regionalna zvezda snimio tokom dugogodišnje muzičke karijere.

Više od tri sata, koliko je koncert trajao, ređali su se hitovi, ali i pesme sa novog albuma koje je niška publika među prvima čula. "Soba 501", "Baraba", "Navika", "Ne idem kući", "Poslednji valcer" pevale su se horski što je oduševilo regionalnu zvezdu.

- Ljubim vas u srce južnjačko. Kako imate dušu. Bog vam je dao tu dušu - obratio se Aco publici dok se nalazio na bini, ali i kada je sa iste sišao nije krio oduševljenje:

- Ostao sam bez teksta! Ovu atmosferu, emociju i kako su pevali sa mnom, pamtiću do kraja života! Hvala Niš, oduševili ste me!

Inače, nakon spektakularnog koncerta, Pejovića očekuje nastavak promovisanja novog albuma "Hotel tuge", koji se već veoma uspešno pozicionirao na tron muzičke scene, ali i veoma gust raspored zakazane letnje koncertne turneje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD