O STAJLINGU BOBANA RAJOVIĆA SVI PRIČAJU: Trodelno odelo, košulja sa specifičnom kragnom i tregeri oduševili mnoge, a evo ko je za to zaslužan

D. Cakić

04. 06. 2024. u 08:37

FOLK ZVEZDA Boban Rajović važi za jednog od najbolje obučenih pevača na domaćoj sceni, a malo ko zna da je upravo za njegove savršene stajlinge zadužen ni manje, ni više nego čuveni srpski kreator Mladen Milivojević Baron.

О СТАЈЛИНГУ БОБАНА РАЈОВИЋА СВИ ПРИЧАЈУ: Троделно одело, кошуља са специфичном крагном и трегери одушевили многе, а ево ко је за то заслужан

Foto: Privatna arhiva

Kako njihova saradnja traje godinama, Baron se potrudio da Bobanov stajling na koncertu u Podgorici bude savršen, a o njemu danima unazad svi pričaju.

Foto: Privatna arhiva

Naime, stajling folk pevača je ostavio mnoge bez teksta, a kreaciju čuvenog Barona svakodnevno komentarišu mnogi kreatori i modni kritičari koji za nju imaju samo reči hvale.

Foto: Privatna arhiva

Pevač je na scenu izašao u trodelnom slimfit odelu mint boje, napravljenom od dva materijala, lana i svile. Pored prelepog odela, i širokih tregera koji su bili deo stajlinga, bela košulja koju je Rajović nosio ostavila je na sve utisak zbog specifične kragne, a sama košulja je jedan od glavnih modela nove kolekcije Mladena Milivojevića Barona.

Foto: Privatna arhiva

Mladen Milivojević Baron važi za jednog od najboljih i najcenjenijih modnih kreatora iz Srbije.

Njegove kreacije pozante su širom sveta, a svakom novom kolekcijom Baron otkriva nešto novo, te ako je sudeći po stajlingu pevača Bobana Rajovića i košulji koju je nosio na nastupu, nova muška kolekcija definitivno donosi osećaj sofisticiranosti i luksuza.

BONUS VIDEO: POSLE DEVET GODINA, PONOVO JA: Nataša Bekvalac progovorila o novitetima u njenom životu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči