STIŽE MOĆNA I UTICAJNA ŽENA: Maja Berović za „Novosti“ o ulozi u filmu „Megdan“, novom albumu, nastupima (FOTO)

Dušan Cakić

06. 06. 2024. u 10:05

SVAKI svoj nastup doživljavam kao nešto veliko i sa istim žarom se za svaki spremam. Nije važno da li je to manji klub ili veći koncert, za mene je uvek isti osećaj.

СТИЖЕ МОЋНА И УТИЦАЈНА ЖЕНА: Маја Беровић за „Новости“ о улози у филму „Мегдан“, новом албуму, наступима (ФОТО)

Foto: Novosti

Regionalna muzička zvezda Maja Berović ovako opisuje svoje nastupe, dodajući da je njoj uvek divno. Na pitanje da li će novom singlom ili albumom zasladiti leto koje je pred nama, odgovara zagonetno da vredno radi i „priprema novitete“, a da li će biti samo „A strana“, ili i „A i B strana“ novog albuma, ostaje da sačekamo.

- Neću zasad mnogo da pričam, dok sve ne realizujem, ali možete da očekujete nešto što će vas iznenaditi. Radim i ćutim - navikla sam tako, a kada budem imala nešto što je odmah spremno, ja ću to podeliti sa svojim fanovima.

Foto: Novosti

U razgovoru za „Večernje novosti“ muzička zvezda je ekskluzivno otkrila i novine, koje se ne tiču samo njene muzičke karijere.

Naime, Maja će biti deo ekipe filma „Megdan“ koji je snimljen po motivu pesme „Čovek sa Mesecom u očima“, Đorđa Balaševića, koji je producirao njegov sin Aleksa, a čija se premijera očekuje na jesen u „Sava centru“.

- Moram da priznam da sada prvi put pričam o tom filmu. Nekakako smo to držali daleko od javnosti, pošto se na tom filmu radilo i snimalo se. Za mene je to vrlo zanimljiva ponuda koju sam dobila. Prvi put ću se publici predstaviti kao glumica i zaista sam presrećna. Ulogu sam snimila i odradila svoj deo, bilo je i biće baš zanimljivo gledaocima – ističe Maja, a ovo je njoj prva uloga, gde je igrala Moldavku i govorila na rumunskom jeziku.

Foto: Novosti

- S obzirom na to da nikada nisam bila u Rumuniji, niti sam ikada i čula rumunski jezik, malo mi je bilo teško, ali je bio veliki izazov. Kada su mi rekli da ću glumiti na stranom jeziku (u ovom sluačju na rumunskom), to me je najviše privuklo. Ne volim jednostavne stvari, kod mene mora sve biti „komplikovano“, pa tako i prva uloga u filmu. Glumila sam jednu jaku, vrlo uticajnu i moćnu ženu. Uloga je bila jaka i interesantna. Velika mi je čast bila što sam deo tog filma, Aleksa je vrhunski organizator, naravno i sva velika glumačka imena. Kada sam čula sva ta velika imena koja glume, oduševila sam se, jer su oni ogromne zvezde u glumačkom svetu.

Foto: Novosti

Energiju Maja, kako kaže, crpi od sinčića Lava, kojeg ima u braku sa Alenom Dragosavom.

- Pun je energije, mali vrtirep. Moja majka kaže da sam i ja takva bila kada sam bila mala, nisam se zaustavljala, on je isti. Drugo je što voli muziku, to dete ne ćuti - otkrila je Maja i dodala da li je stroga majka, kao i kako polako teku pripreme za krštenje deteta.

- Nisam stroga majka, ali ne možemo razdvajati mušku i žensku decu, sve dolazi iz kuće, trudiću se da sve ono što sam naučila kao dete i postala kroz godine, da prenesem na njega. Sve je polako u pripremi i ništa ne prepuštamo slučaju, jer smo i suprug i ja detaljisti – zaključuje muzička zvezda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)