MNOGO JE ZNOJA PROLIVENO: Ceca Ražnatović pred finale "Zvezda Granda"

Novosti onlajn

06. 06. 2024. u 23:55

NAKON spektakularnog polufinala „Zvezda Granda“ u kom je izabrano čak 20 finalista, Ceca Ražnatović je otkrila svoje impresije uoči velike završnice najgledanijeg šoua.

МНОГО ЈЕ ЗНОЈА ПРОЛИВЕНО: Цеца Ражнатовић пред финале Звезда Гранда

Foto: ATA images

Članica žirija i mentorka sa najviše finalista u ovogodišnjoj sezoni ne krije da je uzbuđena, po malo i tenzična, ali i sa svojim timom vrlo spremna za veliko finale.

Foto: Novosti

–Mi smo spremni, radili smo puno i spremali smo se za polufinale, ali je ipak velika odgovornost. Kandidati su sjajni i kod ostalih mentora, mnogo je pevački jaka ova sezona i samim tim je i tenzija veća i konkurencija jača. Akumulacija je pozitivna, zato je tako divna atmosfera. Polufinale nije mali uspeh, to je zapravo ogroman uspeh. Mnogo je krugova, mnogo otpevanih pesama, mnogo je znoja proliveno, mnogo smo svi drhtali, trudili se i radili, tako da je polufinale ogroman uspeh za sve kandidate-istakla je Ceca, a na konstataciju novinara da je ovo uspeh i da mentore, budući da su osam meseci radili sa kandidatima, odgovorila je:

-Ja jesam dosta (smeh)

Foto: Novosti

Kao jedan od najposvećenijih mentora, bar kako tvrde kandidati iz njenog tima, Ceca nema zamerku ni za jednog od njih, a na pitanje da li je zadovoljna onim što su pokazali u takmičenju, odgovorila je:

-Ja sam najponosnija na to koliko su oni nadogradili sebe u pevačkom smislu i koliko je taj pomak primetan, znači da taj trud nije bio uzaludan i da su moji kandidati mnogo talentovani, brzo shvataju stvari (smeh).

U razgovoru, otkrila je i ko je od njenih kandidata najviše napredovao za osam meseci, koliko je trajalo takmičenje.

-Svi su dosta napredovali, ne mogu da grešim dušu. To su talentovana deca i ja sam ove godine jako srećna, dobila sam dobre kandidate. Nismo imali priliku da mi biramo kandidate, žrebom su nam dodeljivali i imali sam tu sreću da mi pripadnu najkvalitniji- istakla je.

Foto: Novosti

Mnogi kažu da ove sezone ima najjaču grupu kandidata u finalu, kao i da su favoriti u njenom timu, ali ona tvrdi da je to postala tradicija i da je tako bilo i u prošlogodišnjem finalu u kom je trijumfovao Đorđe David sa Slavicom Angelovom.

-I prošle godine sam imala najviše kandidata, imala sam ih pet u finalu i prvih pet mesta je bilo mojih. Đole mi je pomrsio konce u zadnjem krugu, moj Dragan Đurić je bio drugi, Semir Džanković treći, mali Petar Bulatović peti, Sanela Hasić osma. Svi u prvih deset, to je ogroman uspeh-pohvalila se Ceca.

Foto: Novosti

Nakon svakog finala njeni kandidati isticali su da su ponosni na to što im je baš ona bila mentor, kao i na to što je nastavila da ih savetuje i posle takmičenja.

Uprkos obavezama koje ima, Ceca svoje kandidate nije zaboravila i dalje uspeva da održava kontakt sa njima, iako je takmičenje završeno.

-Tako je, imamo grupu, Cecine zvezde 1, Cecine zvezde 2, Cecine zvezde 3, tako da smo mi stalno u kontaktu. I kandidati su između sebe u kontaktu. U grupi čestitamo praznike, rođendane, delimo neke situacije iz života. Ta deca su mi sva draga, jer sam se i emotivno vezivala za njih, mnogo smo vremena proveli zajedno i prošli smo uspone i padove. Suma sumarum, bavim se lepim poslom ovde i stvarno uživam u njemu-istakla je Ceca.

Foto: ATA images

Ceca se osvrnula i na to što ju je Saša Popović u ovoj sezoni stavio na ozbiljne muke, kada je morala da u baražu bira jednog od svoja dva kandidata- Enisa Todića i Harisa Skarepa. Na pitanje kako je to doživela, odgovorila je:

-Teško mi je palo jer obojicu izuzetno poštujem i cenim. Haris je od prošle godine bio kod mene u timu. Sjajna dva pevača i privatno dva sjajna momka. Presudila sam u Enisovu korist zato što ga mnogo duže poznajem i nikad nisam krila da je bio moje mezimče. Haris se nije naljutio, on to potpuno razume.

Na uspeh koji je postigla sa svojim timom je veoma ponosna, mada ne krije da joj je krivo što su pojedini kandidati ispali. A na pitanje da je ipak ostala žal što nekog iz svog tima ove sezone nije dovela do finala, odgovorila je:

–Enis definitivno.

Foto: ATA images

Pitali smo Cecu i da li je tačno da u ovogodišnjem finalu ima keca u rukavu, budući da su favoriti u njenom timu, što je nju nasmejalo. Kako kaže, nada se pobedi.

–Trebalo bi, ako gledamo objektivno da su svi kečevi kod mene, ali o tome ne odlučujem ja nego publika. Šta bude publika odlučila tako će da bude, publika glasa i ona bira šta joj se najviše sviđa– rekla je i nastavila:

-Ima mnogo kvalitetne dece, mnogo kvalitenih pevača, mnogo je kvalitetna sezona. Lepi i mladi ljudi, talentovani, pa ko bude bio bolji taj neka pobedi.

Ukoliko trijmfuje ove sezone, vrlo dobro zna kako će to da proslavi, ali za sad ne želi da otkriva detalje.

-Čekajte da prvo da pobedimo, lako ćemo mi oko slavlja da se dogovorimo. Najbitnije je da to bude jedno predivno veče, da se svi družimo, da bude mnogo lepe muzike, pa kome bude suđeno taj će i pobediti – istakla je Ceca.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOSOVO JE SRBIJA: Španci lupili šamar Albancima na EURO 2024, poslali jaku poruku (VIDEO)