UMRO ZOKI ŠUMADINAC (49)

Novosti online

07. 06. 2024. u 14:06

POZNATI šoumen i bivši zadrugar Zoki Šumadinac preminuo je u 49. godini.

УМРО ЗОКИ ШУМАДИНАЦ (49)

Foto: ATA Images

Kako tvrdi izvor blizak Zokiju, preminuo je od posledica srčanog udara.

- Umro je noćas u snu. Zaspao je sinoć i nije se probudio. Imao je problema sa srcem, doživeo je srčani udar - tvrdi izvor za Kurir.

Zoki Šumadinac rođen je 8. 8. 1975. godine u Austriji, a živeo je u Gornjem Milanovcu. Bavio se pevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija.

Zoki je javnosti postao poznat po svojoj numeri pod nazivom “Autotjun” koja je za samo nekoliko nedelja dostigla milionske preglede.

Ubrzo potom postao je učesnik "Zadruge 3", a zatim i "Zadruge 5", ali se nije dugo zadržao.

Zokiju je inače pozlilo u toku trajanja jedne od sezona "Zadruge", a svemu su prisustvovali i zadrugari koji su zvali pomoć. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Belu kuću kako bi mu bila ukazana pomoć. Imao je problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt.

Imao tri kliničke smrti

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti sve promenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći.

Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronameran, a iza sebe ima jedan brak tokom kog je dobio sina. Sa bivšom suprugom je u korektnim odnosima.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi