NADEŽDA BILJIĆ USNIMLJENA KAKO ŠETA CENTROM BEOGRADA: Prolaznici je zaustavljali, evo šta se zapravo dešavalo (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

07. 06. 2024. u 18:54

FOLK ZVEZDA Nadežda Biljić objavila je na svom zvaničnom Jutjub kanalu spot za novi singl "Minut do ponoći" koji je njena publika željno iščekivala prethodnih dana.

НАДЕЖДА БИЉИЋ УСНИМЉЕНА КАКО ШЕТА ЦЕНТРОМ БЕОГРАДА: Пролазници је заустављали, ево шта се заправо дешавало (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Dušan Jauković

Nova pesma izazvala je veliku pažnju već sa najavom na društvenim mrežama, a sada je konačno puštena u etar i komentari ne prestaju da se nižu.

Zanimljivo je da je Nadežda ceo jedan dan u Beogradu snimala scene za novi spot na više lokacija. Bilo je zahtevno, ali je Biljićeva odgovorila na sve zadatke kao pravi profesionalac.

- Dok je snimala scene na ulicama Beograda fanovi su je zaustavljali da je pozdrave i udele komplimente. Govorili su joj da peva vrhunski i da izgleda nikad bolje. Malo se družila sa prolaznicama, pa malo snimala, bilo je baš zabavno - ispričao je izvor koji prisustvovao snimanju spota.

- Jedva sam čekala da pustimo novu pesmu. Mesecima je slušamo Toma i ja i bukvalno smo zaljubljeni u ovu numeru. Mislim da je baš legla mom glasu i da će mnoge žene u njoj pronaži. Ovo je samo uvertira za sve što pripremamo. Do kraja godine publika može da očekuje ceo album - rekla je Nadežda za "Večernje novosti" povodom nove pesme.

Glamur i sjaj koji se pominju u pesmi zaista se mogu videti i u kadrovima novog spota.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)