UPOZNALI SMO SE NA SNIMANJU NJENE PESME: Saša Popović otkrio šta Suzanu Jovanović razlikuje od drugih žena, čime ga je osvojila za ceo život

Novosti onlajn

07. 06. 2024. u 22:35

SUZANA JOVANOVIĆ I SAŠA POPOVIĆ godinama unazad žive zajedno u bračnoj zajednici, a vremenom njihova ljubav i posvećenost sve je veća.

УПОЗНАЛИ СМО СЕ НА СНИМАЊУ ЊЕНЕ ПЕСМЕ: Саша Поповић открио шта Сузану Јовановић разликује од других жена, чиме га је освојила за цео живот

Foto: Petar Milošević

Saša i Suzana važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a gostujući u "Ceca šou", otkrili su tajnu za dug i srećan brak, a otvoreno su govorili i o trzavicama sa kojima su se kroz godine suočili.

Foto: ATA images

Upoznali su se davne 1996. godine, a nakon kratkog zabavljanja, počeli su iste te godine da žive zajedno.

- Upoznali smo se na snimanju njene pesme. 1998. godine smo se već venčali. Suzana me je osvojila svojom harizmom, lepotom, dobrotom. Tada sam imao 43 godina i želeo sam da se skrasim i da postanem otac - kaže Saša.

Foto: Printskrin Pink / Ata

Prvih 5,6 godina je bilo najteže

Osvrnuo se i na najteži period u njihovom braku.

- Najteže je bilo prvih 5,6 godina. Ona je tada non stop nastupala, pevala je i po Srbiji i po inostranstvu. Ja sam isto dosta radio. Ona stalno na turnejama, ja stalno po emisijama - ispričao je Saša Popović gostujući u "Ceca show".

Naslednica Saše Popovića batalila dva fakulteta, a sada se bavi nadogradnjom noktiju: "Ne zna ona šta želi".

(BLIC - "CECA ŠOU")

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!