GLAVNI JE FAVORIT ZA POBEDU: Šejla Zonić krupnim koracima osvaja estradno nebo, a evo zbog koga se prijavila za "Zvezde Granda"

Novosti onlajn

07. 06. 2024. u 23:45

GLAVNA kandidatkinja za pobedu u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", Šejla Zonić, pobrala je brojne simpatije žirija, ali i publike.

ГЛАВНИ ЈЕ ФАВОРИТ ЗА ПОБЕДУ: Шејла Зонић крупним корацима осваја естрадно небо, а ево због кога се пријавила за Звезде Гранда

Foto: Printskirn Instagram/shey.lamusic

Ona će u finalu nastupiti pod rednim brojem 8, a njena mentorka je muzička zvezda Ceca Ražnatović.

Šejla je nedavno na svom Instagram profilu otkrila zanimljiv podatak da joj je jedan od najpopularnijih folk pevača bivše Jugoslavije Kemal Malovčić ujak.

Naime, ona je postavila fotografiju na kojoj se vidi kako je Kemal drži u naručju dok je bila beba i emotivnim rečima mu je čestitala rođendan.

- Daidža, sretan ti rođendan! Zdravlja, najviše zdravlja ti želim!!! Fotografija je nastala za moj prvi rođendan, pre 29 godina i ovo je moja prva fotografija sa Kemalom Malovčićem, a tu je i moja mama. Kada sam krenula u srednju muzičku školu dobila sam od njega savet koji nikada nisam zaboravila… Rekao mi je da prvo školu završim, da sam rođena sa talentom i da taj talenat negujem i kroz formalno obrazovanje te da ću imati vremena za javne nastupe, što sam naravno primenila, a primenjujem i danas - počela je Šejla, pa nastavila:

- Dok sam se obrazovala stavila sam mnogo toga po strani, pauzirala i žrtvovala… Između ostalog to je razlog zbog kojeg sam se sa svojih 29 godina prijavila na takmičenje za "Zvezde Granda". Nakon diplomskog obilazila sam svet sa svojim tadašnjim bendom pevajući sevdah, a nakon što sam magistrirala na Muzičkoj akademiji shvatila sam da želim biti dostupna široj publici sa raznim žanrovima muzike, što mi, Bogu hvala, moj talenat i obrazovanje omogućuje.

- Najviše sam bila u nedostatku marketinga. Rešenje sam videla u takmičenju za "Zvezde Granda" i nisam se pokajala. Zahvalna sam i "Grandu" i najdivnijoj publici koju imam, a naročito mojoj porodici i dragom Bogu - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Šejla se u subotu bori za pobedu u takmičenju Zvezde Granda. Ona je ujedno i najobrazovanija kandidatkinja pomenutog takmičenja, koja se ikada takmičila. Šejla je magistrirala na muzičkoj akademiji u Sarajevu sa najvišom ocenom.

(TELEGRAF)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO SE PRAVILNO MERI PRITISAK: Greške koje daju pogrešne rezultate