DRAGO MI JE ŠTO JE ŠEJLA POBEDILA, KAO I ZBOG MAME: Anastasija Ražnatović Gudelj o bračnom životu, novom singlu i Španiji (FOTO)

Dušan Cakić

09. 06. 2024. u 09:45

MLADA muzička zvezda Anastasija Ražnatović Gudelj, sinoć se sa svojm majkom, najvećom balkanskom estradno-muzičkom folk zvezdom, Svetlanom Cecom Ražnatović, pojavila na velikom finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" za 2024. godinu.

ДРАГО МИ ЈЕ ШТО ЈЕ ШЕЈЛА ПОБЕДИЛА, КАО И ЗБОГ МАМЕ: Анастасија Ражнатовић Гудељ о брачном животу, новом синглу и Шпанији (ФОТО)

Foto: Novosti

Anastasija je ovom prilikom čestitala pobednici uspeh i otkrila da li bi snimila duet sa njom.

Foto: Novosti

- Presrećni smo, mnogo mi je drago zbog mame. Super je Šejla Zonić, rekla je Anastasija i dodala da li bi snimila duet sa njom:

- Pa, ja trenutno ne snimam ništa ali ništa nije isključeno, možda u septembu bude nešto, ali ne žurim.

Foto: Novosti

Anastasija i Nemanja su nedavno obavili građansko venčanje u vili na Dedinju, a mlada muzička zvezda je otkrila da li se od tada u njihovom odnosu nešto promenilo.

- Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje. Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu - rekla je Anastasija i dodala sa je njen suprug i te kako muzikalan.

Foto: Novosti

- Nemanja je izuzetan sluhista, i jako je muzikalan, i on voli da kaže da se nije bavio sportom od malena, da je krenuo sa muzikom bio bi top topova. Vrlo je siguran u sebe u svim sferama. Sve voli što mu ja pevam - zaključila je muzička zvezda u razgovoru za "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto