VIŠE OD SREĆE: Ceca Ražnatović i Željko Joksimović objavili novi duetski hit (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

10. 06. 2024. u 15:52

MUZIČKE ZVEZDE Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović objavili su novi duet "Više od sreće" i spot za njega.

ВИШЕ ОД СРЕЋЕ: Цеца Ражнатовић и Жељко Јоксимовић објавили нови дуетски хит (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Miloš Nadaždin

Ovaj projekat nije nastao preko noći. Željko i Ceca su mesecima pažljivo pripremali svaki detalj kako bi osigurali da pesma bude savršena. Uložili su mnogo truda i energije, od komponovanja muzike i pisanja tekstova, do studijskog snimanja i produkcije.

Oba umetnika poznata su po svojoj posvećenosti i perfekcionizmu, pa nije ni čudo što se očekuje da će "Više od sreće" biti pesma koja će se slušati generacijama. Tekst i muziku potpisuje Miloš Roganović, a aranžman i produkciju Željko Joksimović.

- Rad na ovoj pesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je neverovatan profesionalac i izuzetno talentovana umetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspeli da stvorimo nešto posebno - rekao je najpopularniji regionalni kompozitor i pop izvođač Željko Joksimović.

S druge strane, Ceca Ražnatović je istakla koliko joj znači ova saradnja.

- Željko je multitalentovani muzičar. Perfekcionista, sjajan pevač, kompletan umetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. 'Više od sreće' je pesma koja nosi jaku emociju i verujem da će publika to prepoznati i zavoleti - istakla je Ceca.

Pesma "Više od sreće" obećava da će postati veliki hit i obeležiti leto. Kombinacija prepoznatljivog Željkovog melodičnog stila i Cecine snažne vokalne interpretacije sigurno će osvojiti srca slušalaca.

Željko i Ceca su se dokazali kao pravi profesionalci, a njihov duet je još jedan dokaz njihove muzičke veličine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči