BOLNA ISPOVEST POZNATE PEVAČICE: "Moglo je biti fatalno" - Uzela smrtonosnu dozu valijuma zbog teške dijagnoze

Tanjug

12. 06. 2024. u 20:11

PEVAČICA Selin Dion priznala je da je uzela potencijalno smrtonosnu dozu valijuma, koji joj je prepisan nakon što joj je 2022. dijagnostifikovan neizlečiv sindrom ukočene osobe.

БОЛНА ИСПОВЕСТ ПОЗНАТЕ ПЕВАЧИЦЕ: Могло је бити фатално - Узела смртоносну дозу валијума због тешке дијагнозе

Foto: Printskrin/Jutjub/ The Project

Dion navodi da su neki od simptoma osećaj grčenja ili ''zaključanog'' tela, a doktori su joj prepisali valijum nakon što drugi tretmani, kao što su parni tuševi, nisu funkcionisali, prenosi Foks njuz.

- Počeli smo sa dva miligrama da vidimo da li će pomoći, a zatim 2,5, pa 3, 15 i 50 - rekla je Dion magazinu Pipl u novom intervjuu.

Švajcarska pevačica je priznala da je dejstvo leka prestajalo toliko brzo da je jednom prilikom uzela 90 miligrama valijuma da bi mogla da nastupa.

- Moglo je biti fatalno. Nisam dovodila u pitanje dozu jer ne znam medicinu. Mislila sam da će biti u redu. (Valijum) deluje nekoliko dana, nekoliko nedelja, a onda više ne funkcioniše - primetila je ona.

U decembru 2022, ona je javno saopštila da boluje od sindroma ukočene osobe i dodala da bolest utiče na njene svakodnevne aktivnosti jer joj ograničava kretanje, ali i oštećuje glasne žice, zbog čega nije u mogućnosti da peva kao ranije.

BONUS VIDEO: LEČIM SE ŽIVOTOM: Tanja Savić proslavila 20 godina karijere i na promociji zakazala veliki koncert

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOSOVO JE SRBIJA: Španci lupili šamar Albancima na EURO 2024, poslali jaku poruku (VIDEO)