"VIŠE OD SREĆE" ODLIČNO PROLAZI: Željko Joksimović o duetu sa Cecom i saradnji u muzičkom studiju (FOTO)

Dušan Cakić

12. 06. 2024. u 22:35

POP ZVEZDA Željko Joksimović i njegova koleginica folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović snimili su duet "Više od sreće" koji je za samo dva dana preslušan više od milion puta.

ВИШЕ ОД СРЕЋЕ ОДЛИЧНО ПРОЛАЗИ: Жељко Јоксимовић о дуету са Цецом и сарадњи у музичком студију (ФОТО)

Foto: Novosti

- Prošlo je dan i po otkako smo objavili pesmu, eksplodiralo je, baš smo zadovoljni. Očekivali smo to jer je pesma jako dobra, složili su nam se glasovi super. Nismo nešto dugo ni radili na tom polju. Nećemo večeras izvoditi pesmu, jer Ceca nije mogla da dođe. Voleo bih da tu pesmu uvek pevamo zajedno, jer je tako napravljeno i jedino tako ima i smisla - rekao je Željko u razgovoru za "Večernje novosti" i potvrdio da se u pesmi radi o dvoje ljudi koji su stavili tačku na svoj brak:

- Jeste tema razvod. On njoj zamera nešto, ona njemu uglavnom ništa. 

Pevač kaže sa je saradnja sa Cecom bila sjajna, kao i da je Ražnatovićeva odmah prihvatila da snime duet.

- Poslao sam joj poruku i rekla mi je: "E, Lane hoćemo, baš mi se sviđa". Mi smo lenji u poslednjih godinu - dve dana, ali smo uspeli uz podršku i pritiskanje kompozitora pesme da završimo. Super je tekla saradnja, jako dugo je poznajem. I ranije sam miksao glas na njenim pločama kod mene u studiju, tako da vrlo dobro znam kako to ide. A i družimo se. Nisam dugo snimao duete i uvek kažem, ako je dobra pesma, onda ima razloga da se nešto radi. Meni je super da sarađujem sa Svetlanom - rekao je on i otkrio da se i njegovoj supruzi Jovani dopada pesma:

- Sviđa joj se pesma i ona je navijala da što pre to uradimo - zaključio je Željko.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo