OVACIJE ZA "BOGINJU": Milica Pavlović odražala veliki solistički koncert u „Spensu“ u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

16. 06. 2024. u 10:25

VELIKA regionalna muzička zvezda Milica Pavlović održala je sinoć veliki solistički koncert u prepunoj hali „Spens“ u Novom Sadu, u okviru svoje turneje „Lav“.

ОВАЦИЈЕ ЗА БОГИЊУ: Милица Павловић одражала велики солистички концерт у „Спенсу“ у Новом Саду (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images/M.P.

Kada se pojavila na bini, Milicu je publika pozdravila ogromnim aplauzom i vriskom, a scenografija koju je pevačica pripremila izgledala je na svetskom nivou. Milica je na početku zapevala pesmu „Boginja“, sedela na „tronu“, dok su plesači igrali oko nje.

Foto: ATA images/M.P.

Zatim je zapevala stihove numere „Hej, ženo“, dok joj je publika skandirala. Na sebi je imala zlatni kombinezon pokriven sa 5.000 svarovski kristala i zlatnim šlepom od tri metra.

Foto: ATA images/M.P.

Posle druge pesme, obratila se publici:

- Dobro veče, Novi Sad, večeras ste moji, a ja sam zavuek vaša. Nećemo pričati dalje – rekla je Milica i prešla na sledeću pesmu „Ne sećam se“.

Foto: ATA images/M.P.

Drugi deo koncerta Milica je počela u stilu pravog ženskog detektiva - u dugom crvenom kožnom mantilu, a nakon što je skinula mantil, muzička zvezda je na sebi imala kratku crvenu haljinu od kristala i crvene čizme do kolena.

Pre nego ṣ̌to je zapevala jedan od svojih najvećih hitova „Posesivna“ zamolila je svog bubnjara da joj prepusti svoje mesto, a onda je zasvirala bubnjeve i publiku bacila u trans.

Foto: ATA images/M.P.

U trećem delu koncerta pojavila se u zlatnoj haljini.

Milici je mladi par iz publike uručio pozivnicu za sopstveno venčanje, a ona je javno potvrdila svoj dolazak.

Specijalni gosti na koncertu bili su Boban Rajović i Nikolija Jovanović.

Foto: ATA images/M.P.

Posle završetka koncerta, Milica je sumirala utiske sa ekipom „Večernjih novosti“.

- Mnogo mi je drago što sam u publici videla mlade, lepe ljude, a bogami i starije, što mi je mnogo drago, jer ovo su momenti gde mogu da dođu sve generacije. Generalno volim Vojvodinu i presrećna sam što su se svi lepo proveli, a moram i da dodam da smo imali dobru interakciju tokom cele večeri.

Muzička zvezda je nedavno objavila novi EP pod nazivom „Milijarda“, jer je na taj način odlučila je da se svojoj publici, koja je uz nju svih ovih 12 godina.

- Posebno se radujem što su svi u „Spensu“ pevali nove pesme, sa EP–ja, „Ona nosi Pradu“, „Gospode moj“ i „Praštaj“, apsolutno od pre do poslednje reči i što su sve naučili, s obzirom na to da su pre samo mesec dana izdate – zaključila nam je Milica.

Foto: ATA images/M.P.

Sledeći koncert, regionalne muzičke zvezde, u okviru turneje „Lav“, očekuje sledeće nedelje, u petak 21. juna, u Areni u Zagrebu.

Foto: ATA images/M.P.

Kompletan intervju sa Milicom, kao i atmosferu sa koncerta, pogledajte u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA ROKVIĆ NASTAVLJA HUMANITARNU MISIJU: Patike sa hodočašća prodate za pola miliona - evo koliko novca je do sada sakupljeno (FOTO)