BUJICA EMOCIJA U KUMANOVU: Ceca Ražnatović napravila spektakl u makedonskom gradu, gde su joj i priredili rođendansko iznenađenje (FOTO)

Dušan Cakić

16. 06. 2024. u 11:35

VELIKI spektakl sinoć je priredila najveća balkanska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u Severnoj Makedoniji, u Kumanovu, u okviru svoje evropske turneje „The Best Off“.

БУЈИЦА ЕМОЦИЈА У КУМАНОВУ: Цеца Ражнатовић направила спектакл у македонском граду, где су јој и приредили рођенданско изненађење (ФОТО)

Foto: Novosti

Ceca je stigla na nastup odlično raspoložena, i vrlo brzo je napravila uzavrelu atmosferu. Nestrpljivi makednoci čekali su je da je ponovo vide, posle dužeg vremena.

Foto: Novosti

Hiljade ljudi ispunili su prostor na otvorenom, želeći da budu deo velikog muzičkog događaja.

Foto: Novosti

Ona je započela svoj koncert emotivnim rečima, koje je uputila publici:

- Dobro veče Kumanovo, dobro veče Makedonijo moja voljena. Nadam se da ste bili ponosni kada je naš Miki Sekulovski bio vicešampion u „Zvezdama Granda“, zaslužio je to, zaslužio je da pobedi sa Šejlom Zonić, dva sjajna izvođača, ali pokazalo se da su ovde pravi talenti. Hvala vam puno na podršci, a mi idemo dalje - rekla je Ceca i zapevala hit „Nevaljala“.

Foto: Novosti

U elegantnoj svetlucavoj haljini „sirena“ kroja, Svetlana je sve vreme igrala na sceni, ne skidajući osmeh sa lica. Folk diva je fanove podsetila na njene velike hitove kao što su „Ja još spavam u tvojoj majici“, „Kad bi bio ranjen“, „Zlato srećan put“, „Gore od ljubavi“, „Pile“ i mnogi drugi.

Foto: Novosti

Skoro više od tri sata, koliko je trajao koncert, publika je skandirala njeno ime i pozdravili su je ogromnim aplauzom, te nema sumnje da su se dobro proveli i da će ovaj koncert dugo pamtiti.

Foto: Novosti

Kada je Ceca sišla sa bine, usledilo je neočekivano iznenađenje za nju.

Foto: Novosti

Naime, Svetlanu je u bekstejdžu sačekala rođendanska torta od strane njenih fanova, s obzirom na to, da joj je samo dan pre ovog koncerta, u petak 14. juna bio 51. rođendan.

Foto: Novosti

Ceca nije krila sreću i oduševljenje, pa je na licu mesta i to sa velikom zadovoljstvom, zamislila želju i oduvala svećice na torti.

Foto: Novosti

Nema sumnje, da će makedoncima, kao i folk divi, ovo veče zauvek ostati urezano u sećanju, kao najlepši mogući muzički i slavljenički događaj.

Foto: Novosti

DVA NOVA DUETA

PROŠLE nedelje Svetlana Ceca Ražnatović svoju publiku obradovala je dvema duetskim pesmama, „Više od sreće“ sa Željkom Joksimovićem i „Muškarčina“ sa Mihajlom Veruovićem Vojažem. Obe numere su postale i te kako slušane, a u prilog tome govore i milionski pregledi, i jednog i drugog dueta, na digitalnoj platformi Jutjub.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVO: Hiljade ustaša došlo na Hrvatska - Italija! I žene, i starci, svi pevaju strašne stihove!