GLAMUR I SJAJ: Izbor za Mis 2024 na svetskom nivou (FOTO)

D. Cakić

19. 06. 2024. u 21:29

NA crvenom tepihu dugom skoro 12 metara u najglamuroznijim izdanjima prošetaće se brojne VIP zvanice svih generacija, članovi žirija izbora, kao i sam vrh svetskog i političkog establišmenta.

ГЛАМУР И СЈАЈ: Избор за Мис 2024 на светском нивоу (ФОТО)

Foto Novosti

Organizacija Mis Srbije (Miss Srbije), jedina pod pokroviteljstvom mnogih licenci za lepotu, počev od Miss World takmičenja ima dve specifičnosti u odnosu na druge organizacije ove vrste u svetu. Naše pripreme traju najduže 3 nedelje i svojevrsna su škola lepote, tradicije, protokola i diplomatije. I drugo, bukvalno sve finalistkinje dobijaju stipendije za četvorogodišnje studije kao i ranijih godina, ovoga puta za Fakultet primenjene ekologije. Do sada smo kroz alijansu fakulteta i dugi niz godina dodelili ukupno 440 stipendija za četvorogodisnje studije što smatram svojim ličnim najvećim uspehom. Zato ovo veče posvećujemo obrazovanoj, tradicionalnoj i emancipovanoj ženi koju gradimo godinama kroz naš sistem, kao i porodici koju godinama kao koncept podržavamo - kaže predsednica kompanije i organizacije Mis Srbije Vesna de Vinča.

Među mnogobrojnim gostima iz oblasti javnog života, bili su: Jelena Karleuša, koja je predsednica žirija, Ivana Bum Nikolić, Zejna Murkić i mnogi drugi.

Na crvenom tepihu, dok u 21h počinje izbor lepotice koja će našu zemlju prezentovati pred čitavim svetom u direktnom prenosu na televiziji Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TENISKI POTRES: Janik Siner odlučuje da li Novak Đoković igra Vimbldon?