BEOGRAD JE SINONIM ZA LJUBAV I ŠIROKE OSMEHE: Hari Mata Hari o letnjoj turneji, antologijskim hitovima i koncertu u MTS dvorani (FOTO)

Dušan Cakić

21. 06. 2024. u 09:15

IMA stvari koje su popularne, a meni se dopadaju, a ima i stvari koje su popularne - a meni se ne dopadaju. A popularnost je jasna. Staviš plakat i koliko ti dođe ljudi. Nema veze moje mišljenje sa tim. Ne mogu ja napuniti stadion, nego 50.000 nekih drugih ljudi.

БЕОГРАД ЈЕ СИНОНИМ ЗА ЉУБАВ И ШИРОКЕ ОСМЕХЕ: Хари Мата Хари о летњој турнеји, антологијским хитовима и концерту у МТС дворани (ФОТО)

Foto: Novosti

Ovako za „Novosti“ govori regionalna muzička pop-rok zvezda i frontmen grupe „Hari Mata Hari“ Hari Varešanović, nekoliko minuta nakon nastupa u jednom beogradskom klubu na Ušću, za kog ovog leta nema odmora, jer nastupa širom regiona.

- Nema odmora, s obzirom na to da je letnja sezona počela, koncertima u Novom Sadu, Nišu, Osijeku, a za ovo leto spisak je dug, život i odmor je u kombiju, od tačke A do tačke B i putovanja mi najteže padaju.

Foto: Novosti

Hari Mata Hari je tokom svoje višedecenijske karijere, koja datira još od 1985. godine, prodao oko pet milona nosača zvuka, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

Hari ističe za koju pesmu smatra da je najveći hit i koja mu je najviše pomogla u karijeri:

- To je svakako „Prsten i zlatni lanac“ koja je najveći hit.

Foto: Novosti

Sve što je popularno, Varešanović je prokomentarisao da li je to za njega dobro i da li mu se dopada:

- Ostao sam u 20. veku, nisam stručnjak za novu muziku. Kada čujem nešto dobro, primetim i pohvalim. Ne pronalazim sebe ni u duetu, ni sam. To je novo doba, ja sam ipak muzejski primerak, ostaće mesta i za nas.

Foto: Novosti

Otkriva nam Hari da Beograđane očekuje još jedan veliki koncert 16. oktobra u MTS dvorani, kao i da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo.

- I ove godine se u MTS dvoranu vraćam pun energije za nov nastup pred sjajnom beogradskom publikom. Uvek me Beograđani dočekaju širokih osmeha, ljubavi i elena za muzički spektakl koji im donosimo – zaključuje nam Hari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)