EKSPLOZIVAN START BELGRADE BEER FEST-A: Više od 50 hiljada posetilaca, orilo se uz hitove Galije, Dubioza kolektiv pokorio Ušće

Promo

21. 06. 2024. u 13:03

Večeras nastupaju Beogradski sindikat, Sunshine, S.A.R.S. i Kanda Kodža i Nebojša. Prvo veče su obeležili spektakularni nastupi, publika Beer fest proglasila „Beogradskom Coachellom“, prizori NESTVARNI.

ЕКСПЛОЗИВАН СТАРТ BELGRADE BEER FEST-A: Више од 50 хиљада посетилаца, орило се уз хитове Галије, Дубиоза колектив покорио Ушће

Live Production

Krcato Ušće, žestoka svirka Jarbola, Galije, Dubioza kolektiva i Love Hunters-a i neviđeni delirijum publike – tako se ukratko može opisati atmosfera prve večeri popularnog festivala.

A ono što su sinoć uradili momci iz Dubioza kolektiva, uz jaku podršku oko 50 hiljada grla iz publike, teško se može opisati rečima – takav koncert skoro nije viđen na jednom festivalu, dok je bend pokazao da im ni nakon više od 20 godina rada ne manjka energije!

Tačno u 22 sata Dubioza je izašla na binu spremna da zapali masu, a publika ih je dočekala gromoglasnim višeminutnim ovacijama. Već od starta je bilo jasno da će atmosfera dostići neralnu tačku usijanja, a tokom sat i po vremena, koliko je trajao njihov nastup, publika je bila u potpunom delirijumu: hitovi su se ređali jedan za drugim, a nepregledna masa fanova doživela je neverovatnu ekstazu dok je hipnostisano pratila ovaj nezaboravan nastup o kojem će se još dugo pričati.

Kako je to izgledalo pogledajte ovde:

 

Ništa drugačije nije bilo ni tokom nastupa Galije - publika je sa čuvenim frontmenom Nešom horski zapevala svima dobro poznatu numeru „Uzalud se trudiš“, kojom je bend otpočeo svoj nastup. Ređali su se hitovi „Kotor“, „Digni ruku“ i drugi, dok je iz pesme u pesmu masa bila sve glasnija. Goreli su upaljači i mobilni telefoni, pevalo se horski, a kako se i očekivalo, Galija je još jednom odličnom svirkom pokazala zbog čega su jedan od najomiljenijih bendova na ovim prostorima.

Pre Dubioza kolektiva i Galije nastupao je kultni beogradski bend Jarboli, čijom svirkom je i zvanično startovalo ovogodišnje izdanje Belgrade Beer Fest-a. U svom prepoznatljivom stilu, Jarboli su bez mnogo reči, ali odličnom svirkom, pripremili publiku za nastavak ove nezaboravne večeri. Program na glavnoj festivalskoj bini zatvorili su Love Hunters.

Jednako frenetično sinoć je bilo i na Electro bini, gde su pred nekoliko hiljada fanova nastupali Timbe, Rahmanee & Vikler MC i Euphorics&Edge MC, kao i na Riff stage-u – od nastupa benda Plus 1 koji je otvorio program, preko Killo Killo bande, bendova Stomp!, The Bite i kultnog SMF-a koji su zatvorili program na ovoj bini.

Večeras Belgrade Beer Fest nastavlja u istom ritmu - žestoko i energično: Beogradski sindikat je najavio neviđenu žurku povodom 25. rođendana benda, a tu su i Kanda Kodža i Nebojša, S.A.R.S, beogradski Sunshine i Bojan Ristić House Trumpet bend.

Ulaznice za sva tri preostala festivalska dana mogu se nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Moj kiosk objekata širom zemlje.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru