ZAGRLI ME: Ana Bekuta i Halid Bešlić ekranizovali duetsku pesmu (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

22. 06. 2024. u 15:10

MUZIČKE LEGENDE Ana Bekuta i Halid Bešlić snimili su spot za duet „Zagrli me“, koji se nalazi na Aninom novom albumu „Grešila sam“.

ЗАГРЛИ МЕ: Ана Бекута и Халид Бешлић екранизовали дуетску песму (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Adnan Kadić

Kadrovi su krajem maja snimani u poznatom sarajevskom restoranu „Pod lipom“, te na Nišićkoj visoravni i donose atmosferu ponovnog susreta dvoje ljudi, koje su kroz život spajali i razdvajali brojni događaji.

Foto: Adnan Kadić

Dvoje bardova regionalne muzičke scene, snimanje su iskoristili da se prisete zajedničkih nastupa krajem prošlog veka u brojnim gradovima bivše Jugoslavije, da prelistaju stare fotografije, od kojih su se neke našle i u samom spotu, ali i da probaju tradicionalne proizvode domaće kuhinje, pre svega pite, za koje Ana tvrdi da nigde nisu tako ukusne, kao u Bosni i Hercegovini.

- Halid i ja smo presrećni što se publici dopala pesma i nadamo se da će isto tako zavoleti i spot. Halide, hvala što si ti ovo otpevao sa mnom – rekla nam je Ana.

Podsetimo, ova numera je posvećena, Aninom pokojnom partneru, Milutinu Mrkonjiću. A kako je i Ana sama istakla, da je upravo Milutin „kumovao“ još za njegovog života, da Ana i Halid snime ovaj duet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru