MNOGO TRUDA I RADA: Milica Pavlović za stajlinge na koncertima izdvojila "čitavo malo bogatstvo"

Novosti onlajn

25. 06. 2024. u 21:55

REGIONALNA muzička zvezda Milica Pavlović u razmaku od samo sedam dana održala je dva solistička koncerta - jedan u Novom Sadu, a zatim i u Zagrebu.

МНОГО ТРУДА И РАДА: Милица Павловић за стајлинге на концертима издвојила читаво мало богатство

Foto: ATA images/M.P.

Kompletan region bruji o tome koliko truda, rada i energije je srpska zvezda uložila da publika doživi pravi audio-video spektakl, a da je zaista tako potvrđuju i brojni hvalospevi kojima je pevačica zatrpana na svim društvenim mrežama, ali i to što su pojedini klipovi obišli ceo svet, pa tako u ovom momentu video-klip sa koncerta u Novom Sadu, na kojem pevačica izvodi pesmu “Praštaj”, broji više od 12 miliona pregleda.

Foto: ATA images/M.P.

No, sem što je Pavlovićeva ozbiljno vodila računa da svaki segment koncerta bude besprekoran, od zvuka, preko koreografija, multimedija, svetlosnih i scenskih efekata, evidentno je da je mnogo truda, ali i mnogo novca uložila u stajlinge koje je ponela na pomenutim koncertima.

Foto: ATA images/M.P.

Seksi sinjorita je na koncertima u Novom Sadu i Zagrebu ponela čak 10 kostima srpskog dizajnera Bojana Petrovića, a od sume koja je potrošena na izradu ovih kostima se vrti u glavi. Samo za produkciju kostima, na kojima se našlo više od pola miliona Svarovski kristala, pevačica je potrošila neverovatnih 80.000 evra.

Foto: ATA images/M.P.

Očekivano, Pavlovićeva je na koncertima nosila i brendiranu obuću, te je na štiklice i čizme brendova poput “džimi ču”, “đanviti rosi”, “vojter”, “le sila” potrošila više od 5.000 evra. Na sceni je u toku nastupa imala i naočare brendova “dolče i gabana i “prada” čija cena iznosi 1300 evra.

Foto: Benny Gaši

Ono što smo takođe primetili jeste da je Milica na svim dosadašnjim koncertima u okviru turneje “Lav” ponovila jedan detalj - nakit.

Foto: Benny Gaši

U Novom Sadu i Zagrebu je na sebi imala minđuše, prsten i narukvicu brenda “tifani”, koje smo prvi put na njoj videli na koncertu u Beogradu. A cena? Prava sitnica. Nakit koji je na sebi imala u toku koncerata iznosi neverovatnih 40.000 evra.

Foto: Benny Gaši

Ako saberete sve cifre, dolazi se do zaključka da je Milica samo za potrebe svog stajlinga i izgleda na pomenutim koncertima potrošila neverovatnu sumu od 126.300 evra! Mašala!

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!