MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA KROZ KAKVE MUKE JE PROŠLA: Mnogo se nervirala, čekala je šest meseci da ispravi grešku (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

27. 06. 2024. u 21:46

REGIONALNA muzička zvezda Milica Pavlović prethodnog vikenda je u Zagrebu održala spektakularan koncert svetskog kalibra, a sada je otkrila neke zanimljive detalje.

МИЛИЦА ПАВЛОВИЋ ОТКРИЛА КРОЗ КАКВЕ МУКЕ ЈЕ ПРОШЛА: Много се нервирала, чекала је шест месеци да исправи грешку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Mina Dishlenkovich

Naime, zbog tehničkih problema u beogradskoj Areni nije mogla da izvede sve što je planirano, a jedan od nastupa koji je nekoliko dana uoči koncerta stradao jeste za pesmu “Šećeru”.

Foto: Mina Dishlenkovich

Milica je sada priznala da se mnogo nervirala dok je čitala da su njeni fanovi bili nezadovoljni nastupom za ovaj hit i da je čekala šest meseci kako bi ispravila grešku.

Ona je u Zagrebu izvela veoma zahtevan perfornans za pomenutu pesmu, a kako je priznala, koreografiju joj je dodatno otežavalo to što je bilo izuzetno vruće, što su plesači bili mokri i sve vreme je bila u strahu da će pasti.

- Nikad neću zaboraviti kada su nam dan pred beogradsku arenu zbog nekih tehničkih problema propali svi planovi oko performansa za ovu pesmu. Mnogo sam se nervirala, a onda se to nerviranje dupliralo dok sam čitala vaše komentare da niste zadovoljni tim performansom i da ste očekivali više za takav hit… I od decembra do juna sam morala da budem strpljiva i da čekam Arenu u Zagrebu kako bi konačno “Šećeru” dobio nastup kakav zaslužuje… I možda iz vašeg ugla ovaj nastup deluje elegantno i graciozno… ali mnogo je bilo nezgodno i neudobno. Svi smo bili mokri, sve je bilo klizavo i lepljivo… Plašila sam se sve vreme da ću pasti, otežano je bilo pevati u tom položaju… ali imala sam samo jednu misiju - da konačno budete zadovoljni. A kad ste vi zadovoljni, onda sam i ja srećna. Jer, sve što radim - radim za vas - poručila nam je Milica.

Foto: Mina Dishlenkovich

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD