Danas počinje Belgrade Music Week - više od 30 superzvezda novog muzičkog talasa u tri dana

Promo

28. 06. 2024. u 13:11

Očekuje se oko 150 hiljada posetilaca iz čitavog regiona – detaljan vodič kroz najvažnije informacije

Данас почиње Belgrade Music Week - више од 30 суперзвезда новог музичког таласа у три дана

Belgrade Music Week

Najveći festival popularne muzike u organizaciji Skymusic-a, Belgrade Music Week, počinje danas, a tokom tri festivalska dana (od 28. do 30. juna - petak, subota nedelja), očekuju nas nastupi preko 30 domaćih i regionalnih izvođača, među kojima su Rasta, Teodora, Jelena Karleuša, Desingerica, Voyage, Nucci, Đorđe/Klinac, Nikolija, Crni Cerak i mnogi drugi.

Festivalske kapije otvaraju se u 18 časova, a prvi nastup tokom sva tri festivalska dana rezervisan je za 18.30 časova.

Evo šta sve treba da znate ako dolazite na festival:

U toku jedne večeri ulazak na festival, uz kupljenu ulaznicu, moguć je samo jednom.

Ograničena količina regular ulaznica dostupna je putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda i na više od 1000 Mojkiosk objekata širom zemlje, a kupovina ulaznica omogućena je i na licu mesta.

Za posetioce koji dolaze iz unutrašnjosti, tokom trajanja festivala, Srbijavoz će uvesti i dodatne noćne polaske sa stanice Novi Beograd ka Novom Sadu i Vršcu i produžiti liniju koja spaja Zapadnu Srbiju sa prestonicom. Linija iz Prijepolja tokom sva tri festivalska dana produžena je do Novog Beograda. Za više informacija pogledajte mobilnu aplikaciju ili internet stranicu Srbijavoza (www.srbijavoz.rs).

Svaki dan tokom trajanja festivala od 18h za motorna vozila zatvara se Bulevar Nikole Tesle kod Brankovog mosta, kao i ugao Bulevara Nikole Tesle i Trešnjinog cveta.

Vozila JGP-a tokom trajanja Belgrade Music Week-a najavili su izmene u trasama pojedinih autobuskih linija. Za više informacija pogledajte OVDE.

Tokom sva tri festivalska dana očekuju se pojačane mere bezbednosti, u cilju očuvanja sigurnosti svakog posetioca, kao i festivalskog prostora: uspostavljen je 360 stepeni sistem kamera za nadzor, biće povećan broj policijskih patrola u okolini festivalske zone, dok će broj službenika bezbednosti biti dupliran. Sprovešće se pojačana kontrola ulaza sa redovnim pretresima, kretanje publike po zonama biće kontrolisano, a očekuje se i efikasnija zaštita festivalske bine, kao i prostora u kom borave izvođači (bekstejdž).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA SRBIJU NA EURO 2024 IGRAO DVOJNIK NAŠEG ASA?! Italijanska Gazeta delo sport uzdrmala tabor orlova!