ODRASTANJE NA SELU NEMA CENU: Milica Pavlović za „Novosti“ o regionalnoj turneji „Lav“, predstojećim nastupima i odmoru (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

04. 07. 2024. u 10:05

POTRUDILA sam se oko svih detalja, a performanse i za Novi Sad, kao i za Zagreb sam spremala mesecima. Na velikoj sceni u Novom Sadu pridružili su mi se Nikolija Jovanović i Boban Rajović, a u Zagrebu moj Amadeus bend, Sale Matić i Vesna Pisarović. Išla sam do najsitnijih detalja, a to se videlo i po vizuelnim i scenskim efektima, plesu i koreografijama, tematskim celinama koncerata i stajlinzima.

ОДРАСТАЊЕ НА СЕЛУ НЕМА ЦЕНУ: Милица Павловић за „Новости“ о регионалној турнеји „Лав“, предстојећим наступима и одмору (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images/A.A.

Govori ovako za „Novosti“ regionalna muzička zvezda Milica Pavlović, nekoliko minuta nakon nastupa u jednom beogradskom klubu na Ušću, sumirajući utiske sa dva spektakularna koncerta, koje je pre tri nedelje održala u Novom Sadu i u Zagrebu, u okviru svoje turneje „Lav“. Sudeći po reakcijama i komentarima Miličinih fanova na društvenim mrežama, koji se još uvek ne stišavaju, publika sa ogromnim nestrpljenjem iščekuje nastavak turneje.

- Sledeći gradovi koji su u planu da se nastavi regionalna turneja „Lav“ su možda Sarajevo i Skoplje i ja bih to jako volela – veli Milica.

Foto: ATA images/A.A.

Ona je u Zagrebu izvela veoma zahtevan performans za pesmu „Šećeru“, a kako je priznala, koreografiju joj je dodatno otežavalo to što je bilo izuzetno vruće, što su plesači bili mokri i sve vreme je bila u strahu da će pasti.

- Nikad neću zaboraviti kada su nam dan pred Beogradsku arenu zbog nekih tehničkih problema propali svi planovi oko performansa za ovu pesmu. Mnogo sam se nervirala i od decembra do juna sam morala da budem strpljiva i da čekam Arenu u Zagrebu kako bi konačno „Šećeru” dobio nastup kakav zaslužuje… I možda iz vašeg ugla ovaj nastup deluje elegantno i graciozno, ali mnogo je bilo nezgodno i neudobno. Svi smo bili mokri, sve je bilo klizavo i lepljivo… Plašila sam se sve vreme da ću pasti, otežano je bilo pevati u tom položaju, ali imala sam samo jednu misiju, da konačno publika bude zadovoljna.

Foto: ATA images/A.A.

Milici je sinoć bio ujedno i prvi nastup u prestonici posle koncerata u Novom Sadu i Zagrebu, a muzička zvezda je istakla da je uspela da se odmori i „napuni baterije“ u svom selu gde je odrasla, u Gornjem Bunibrodu, nadomak Leskovca.

- Zahvalna sam što sam odrasla u selu, okružena prirodom i vrednim meštanima. Volim da sa drveta iz svog dvorišta uberem neki plod (jabuke, kruške, maline), sve što imam u dvorištu i radujem se kao malo dete kada ga pojedem. Odrastanje na selu nema cenu – zaključila nam je Milica.

Foto: ATA images/A.A.

Kada se pojavila na bini, Milicu je publika pozdravila ogromnim aplauzom i vriskom. Nastup je započela pesmom „Ona nosi Pradu“ sa najnovijeg EP-a „Milijarda“, a zatim je zapevala „Kučketinu“, pa i ostale svoje hitove, kao što su „Boginja“, „Operisan od ljubavi“, „Lav“, „Dabogda propao“, „Papi“, „Šećeru“, „Seksi senjorita“ i mnoge druge.

Foto: ATA images/A.A.

Nastup je trajao više od tri sata, Beograđani su sve vreme pevali uglas sa Milicom, često skandirali njeno ime, te nema sumnje da su se lepo proveli. Na kraju su je ispratili sa bine ogromnim aplauzom, nadajući se da će uskoro ponovo imati prilike da je vide i čuju u prestonici, kao i gradovima na sledećim velikim koncertima, u okviru regionalne turneje „Lav“.

Foto: ATA images/A.A.

Kompletan intervju sa Milicom, kao i atmosferu sa nastupa, pogledajte u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!