BRANKA KATIĆ PROGOVORILA O POPULARNOSTI: Nisam uvek dobro raspoložena!

Novosti onlajn

04. 07. 2024. u 14:20

GLUMICA Branka Katić od prvog pojavljivanja na javnoj sceni ostavljala je utisak pozitivne i vedre osobe, a njene uloge često su pratile i njen temperament.

БРАНКА КАТИЋ ПРОГОВОРИЛА О ПОПУЛАРНОСТИ: Нисам увек добро расположена!

Foto: ATA images

Širok osmeh oduvek je krasio ovu glumicu, a šarmantnim ulogama od Jasne iz "Policajca s Petlovog brda", preko otkačene Ćore iz "Otvorenih vrata", do Mire iz serije "U klinču" osvajala je publiku. Međutim, glumica je na Filmskom festivalu u Sopotu, gde se njen poslednji film "Sunce mamino" bori za nagradu, otkrila i drugu stranu svoje ličnosti.

Ona je okupljene pomalo iznenadila svojim viđenjem popularnosti.

- Nisam uvek dobro raspoložena. Volim ljude. Puno sreće osetim kada dolazim u Beograd i na aerodromu kad vidim putnike kako se grle. Odmah se rasplačem - zaključila je Katićeva.

Foto Z. Jovanović

Branka se prisetila i svoje prve uloge u filmu "Nije lako s muškarcima" u kojem je igrala sa velikim glumačkim zvezdama Milenom Dravić i Ljubišom Samardžićem. Na kasting se, kaže, prijavila preko oglasa u novinama. Ušetala je tada u dvorište gde je bilo oko 600-700 devojčica i provukla se do reditelja Mihaila Vukobratovića da mu kaže da je najbolja za tu ulogu.

Foto: Arhiva Novosti

- Imala sam veliku sreću da svoj prvi film snimim s Milenom Dravić, Velimirom Batom Živojinovićem i Ljubišom Smokijem Samardžićem. Milena je bila predivna prema meni, ali i Dubravki Mijatović. Trudim se da mladi koji rade sa mnom nemaju nikakvo traumatično iskustvo. Imamo poštovanje za svakog kolegu. Bolji smo glumci kad sarađujemo i kad smo tu jedni za druge - iskrena je Branka.

(Republika)

BONUS VIDEO

„DA LI VAM JA LIČIM NA NEKOG MOŠU?“ Uroš Jovćić igra ili – ili

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!