EUFORIJA U ALEKSINCU: Milica Pavlović stigla na venčanje svojih fanova, za prvi ples im zapevala "Praštaj" (FOTO)

Dušan Cakić

13. 07. 2024. u 21:40

REGIONALNA muzička zvezda Milica Pavlović je pre mesec dana prilikom spektakularnog koncerta u Novom Sadu doživela jednu neobičnu situaciju - zaljubljeni par joj je dok je pevala pesmu “Praštaj” uručio pozivnicu za svoje venčanje.

ЕУФОРИЈА У АЛЕКСИНЦУ: Милица Павловић стигла на венчање својих фанова, за први плес им запевала Праштај (ФОТО)

Foto: Nikola Radišić

Milica je poziv za venčanje pročitala čim je završila pesmu i pred punim Spensom je javno obećala da će doći na njihovo svadbeno veselje u Aleksinac. Situacija se malo zakomplikovala kada je Pavlovićeva saznala da je njen menadžment za ovaj dan zakazao i koncert na stadionu u Vlasenici, ali je ispunila dato obećanje i pojavila se na venčanju u Aleksincu.

Milica je stigla u momentu kada su mladenci imali prvi ples. Pojavila se obučena u elegantnu haljinu roze boje, sa poklonom u rukama, ali je i odmah mladencima zapevala njihovu omiljenu pesmu “Praštaj”. Gosti na venčanju su bili oduševljeni i u eforiji kada su ugledali Milicu, pa su je odmah nagradili gromoglasnim aplauzom i krenuli da se vesele.

Foto: Nikola Radišić

- Moram da kažem da mi je čast i zadovoljstvo što sam ovakvim ljudima danas gost. Nije bilo u planu, ali je negde bilo zapisano i suđeno da vas upoznam i da zajedno sa vama podelim ovaj lep dan. Hvala vam i mislim da je ovo početak jednog lepog prijateljstva - istakla je Milica nakon što je otpevala pesmu “Praštaj”.

Foto: Nikola Radišić

Nakon pesme u kojoj su mladenci završili prvi ples, Milica je nastavila da ređa svoje velike hitove i njihove omiljene pesme “Boginja”, “Ona Nosi Pradu”, “Provereno”, “Kučketina”, “Mogla sam”. Nakon svojih hitova, napravila je presedan i otpevala je i pesmu “Niška banja”, koja je napravila dodatni haos među gostima.

Kada je završila sa blokom pesama, Milica je nazdravila uz domaću rakiju sa mladencima i njihovim roditeljima, a zatim se slikala i sa gostima koji su bili oduševljeni što vide Pavlovićevu, te su čekali u redu na fotografiju sa njom. Milica je na venčanju provela skoro dva sata, budući da je morala da se uputi na koncert koji večeras ima na stadionu u Vlasenici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)