EMOTIVNO I VESELO: Ceca Ražnatović koncertom u Kuršumliji napravila spektakl kakav Toplica ne pamti (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

14. 07. 2024. u 09:05

VELIKI spektakl sinoć je priredila najveća balkanska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na manifestaciji „Kulturno leto“ u Kuršumliji, u okviru svoje evropske turneje „The Best Off“.

ЕМОТИВНО И ВЕСЕЛО: Цеца Ражнатовић концертом у Куршумлији направила спектакл какав Топлица не памти (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ceca je stigla na nastup odlično raspoložena, i vrlo brzo je napravila uzavrelu atmosferu, a folk divu na glavnom gradskom trgu, dočekalo je 20 hiljada ljudi, gde se prema rečima organizatora procenjuje da je napravila „popis stanovništva“ u Kuršumliji i okrugu.

Foto: Novosti

Nestrpljivi Topličani čekali su po prvi put da je čuju i vide uživo, s obzirom na to da je Svetlana za 36 godina karijere, prvi put pevala u ovom gradu, iako je potiče na samo 45 kilometara udaljenosti od ovog grada, iz Žitorađe. Dvadeset hiljada ljudi ispunili su prostor na otvorenom, želeći da budu deo velikog muzičkog događaja.

Foto: Novosti

Ona je započela svoj koncert emotivnim rečima, koje je uputila publici:

- Dobro veče Kuršumlijo, dobro veče moja rodna Toplico. Hvala vam puno na podršci svih ovih godina, srce mi je puno, a mi idemo dalje - rekla je Ceca i zapevala hit „Nevaljala“.

Foto: Novosti

U svetlucavim farmerkama i takvoj majici na bretele, Svetlana je sve vreme igrala na sceni, ne skidajući osmeh sa lica. Folk diva je fanove podsetila na njene velike hitove kao što su „Dođi“, „Ja još spavam u tvojoj majici“, „Ne računaj na mene“, „Kad bi bio ranjen“, „Zlato srećan put“, „39,2“, „Gore od ljubavi“, „Neću dugo“, „Pile“, „Turbulentno“, „Muškarčina“ i mnogi drugi.

Foto: Novosti

Skoro više od tri sata, koliko je trajao koncert, publika je skandirala njeno ime i pozdravili su je ogromnim aplauzom, te nema sumnje da su se dobro proveli i da će ovaj koncert dugo pamtiti.

Foto: Novosti

Na koncertu muzičke zvezde prisustvovao i njen otac, Slobodan Veličković, koji joj je u životu velika podrška i oslonac. On se sve vreme smejao, a njegov dolazak uopšte nije začudio, s obzirom na to da su njeni roditelji gotovo na svakom njenom koncertu koji je održala na jugu Srbije. Iako se dugo nije pojavljivao u javnosti, Slobodan se gotovo ništa nije promenio, što se da primetiti.

Foto: Novosti

Odmah nakon koncerta Ceca nam je priznala da je, „puna emocija“, zato što je ovo prvi koncert u njenoj karijeri u Kuršumliji, ali i zato što je ovo njen zavičaj i rodna Toplica.

- Publika je bila presrećna, trudila sam se da me svi vide, toliko vedrih, raspevanih lica, sve vreme sam se ježila, opet kažem, zamalo da se rasplačem – rekla je Ceca i dodala:

- Ponosna sam na svoju publiku koja mi uvek iznova daje snagu kada se pojavim na koncertu i zajedno uglas peva sa mnom od početka do kraja nastupa. Ponosna sam i kada vidim da se pesme koje su stare dvadeset ili trideset godina slušaju i traže na svim koncertima, a ja ne stižem da u dva sata otpevam sve što moja publika voli – zaključiča je folk diva.

Foto: Novosti

NAJVEĆI OSLONAC

SVETLANA Ceca Ražnatović nikada nije krila da su joj velika podrška u životu bili majka i otac, kao i sestra Lidija, kao i da su bili veoma strogi tokom njihovog odrastanja.

Foto: Novosti

Atmosferu sa Cecinog koncerta u Kuršumliji, pogledajte u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)