BILA JE "PINKOVA ZVEZDICA" A DANAS LEPOTICA: Magdalena Vračić proslavila 22. rođendan u neočekivanom izdanju (FOTO)

Dušan Cakić

15. 07. 2024. u 18:15

MAGDALENA VRAČIĆ obeležila je svoj 22. rođendan u društvu porodice i prijatelja na jednom privatnom lusuznom posedu van grada.

БИЛА ЈЕ ПИНКОВА ЗВЕЗДИЦА А ДАНАС ЛЕПОТИЦА: Магдалена Врачић прославила 22. рођендан у неочекиваном издању (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Budući da su njene žurke poznate po dobroj atmosferi, ni ovog puta nije izostao provod do jutra.

S druge strane, pevačica je svojim izgledom, koji je dovela do perfekcije, izmamila muške uzdahe fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama. U kupaćem kostimu pored bazena dobro se osunčala, da bi u večernjim satima svoj divan dan ispoštovala u letnjoj toaleti u kojoj je dočekivala goste.

Ona je inače rođendan proslavila dva dana ranije jer je tog dana imala zakazan nastup koji nije htela da otkaže i svojoj publici se posvetila maksimalno.

- Kao i svake godine rođendan sam provela sa porodicom i prijateljima na vikendici. Svi su u obavezama, na fakultetima, u poslovima, u drugim gradovima, neki i van zemlje... Baš za moj rođendan svi nekako budu tu i onda se skupimo u našem rodnom gradu i to je jedini dan u godini kad su svi koje volim sa mnom i uz mene. Danima unapred planiram slavlje kao da je 18-ti i zna se da su moje žurke najbolje u drustvu (smeh). Ove godine nisam uzela slobodan dan već sam ga provela na poslu tako da sam morala proslaviti dva dana ranije, ali Boze moj to je život. Ispoštovala sam i familiju i prijatelje i publiku.

Istakla je nekadašnja Pinkova Zvezdica koja ovih dana pored nastupa i dalje promoviše svoju novu pesmu "Lepeza".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVOSTI SAZNAJU: Hitno se seli 11 srpskih superligaških klubova, evo i zašto!