ALKA VUJICA OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU: Pesmu koju sam za mene napisala, dala sam Ani Bekuti

Novosti onlajn

20. 07. 2024. u 23:55

ANA BEKUTA je pre nekoliko meseci objavila novi album na kome je većinu pesama napisala Alka Vuica , a ona je otkrila kako je počela njihova saradnja.

АЛКА ВУЈИЦА ОТКРИЛА ДУГО ЧУВАНУ ТАЈНУ: Песму коју сам за мене написала, дала сам Ани Бекути

Foto Instagram/alka.vuica

Pevačica ne krije da je posebno srećna što je imala prliku da sarađuje sa Anom, a onda se dotakla i pesama koje je za nju napisala.

Printskrin/RTV Pink

-Presrećna sam jer sam imala priliku da sarađujem sa Anom. Osim što je predivan čovek i vrhunska umetnica koja peva stvarno fantastično. Mislim da je svakom autoru nešto predivno da napiše pesmu za nju i da Ana to ovekoveči svojim glasom. Neverovatno je kakvu emociju ima ta žena, drago mi je da smo se prepoznale i da smo sarađivale. Napisala sam većinu pesama za njen album, strašno sam srećna zbog toga – rekla je Alka.

Foto: ATA images

Alka je do sada napisala dosta hitova za svoje kolege, a pred našim kamerama je priznala da je jednu pesmu koju je Ana otpevala napisala za nju.

-Uvek je bolje kada poznajte priču i kada znate za koga pišete, ali to nije uvek tako. Nekada pesme nastanu, pa tek kasnije znate kome ćete je ponuduti. Neke pesme koje je Ana otpevala nisu bile napisane za nju, jedna je bila pisana za moj album „Kasno da se kajem“, ali sam je na kraju ponudila Ani. Drago mi je da tu pesmu nisam otpevala ja, jer bi ostala zatvorena, a sa njenom interpretacijom pesma će sigurno postati evergrin. Ne treba nikada žuriti, pesma će uvek naći izvođača, nekada može da se učini da je pesma za vas, a zapravo nije. Ja nekada krenem da pišem za nekoga, pa na kraju kažem da je ta pesma za mene – stakla je Alka.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija