IVANA JORDAN DOBILA NEOČEKIVANI POKLON IZ PUBLIKE: Umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu (FOTO)

Novosti onlajn

22. 07. 2024. u 15:20

IVANA JORDAN je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Letnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi, a gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

ИВАНА ЈОРДАН ДОБИЛА НЕОЧЕКИВАНИ ПОКЛОН ИЗ ПУБЛИКЕ: Умало пала на бини, гест младића је оборио са ногу (ФОТО)

Foto: Novosti

Dok je izvodila pesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privezak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

Foto: Novosti

- Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije, i iako je tako, uvek se iznenadim i raznežim kada dobijem tako neki lep znak pažnje od publike koja voli moje pesme - rekla nam je Ivana, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno. Kada je prešla na blok bržih pesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

Foto: Privatna arhiva

- To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelepo su reagovali, pevali sa mnom u glas, igrali, i ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

 

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)