DESINGERICU ZABRANJUJU U CRNOJ GORI: Političar pomenuo i Matiju Bećkovića!

Novosti online

26. 07. 2024. u 21:07

PREDSEDNIK Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković želi da zabrani nastupe srpskom reperu Dragomiru Despiću Desingerici u Crnoj Gori.

ДЕСИНГЕРИЦУ ЗАБРАЊУЈУ У ЦРНОЈ ГОРИ: Политичар поменуо и Матију Бећковића!

Foto: Printskrin Youtube

Dajković se oglasio na svom Instagramu i objavio video snimak, u kom poručuje da mu se ne dopada njegovo izvođenje i da loše utiče na decu, kao i da ponižava omladinu, te da više neće nastupati u Podgorici.

- Ako su crnogorske vlasti, za vreme Mila Đukanovića, mogle da zabrane ulaske u Crnu Goru jednom Matiji Bećkoviću, "Beogradskom sindikatu", Vladu Georgievu, da zabrane razne rijaliti programe iz Srbije ili regiona, ja mislim da je ovaj put više nego potrebno, više nego svrsishodno zabraniti ovakvim pojavama da ponižavaju, ne samo našu omladinu, nego sve nas koji ćutimo, trpimo i to gledamo. Ja sam mlad čovek i ja volim da izađem, i ja sam voleo da se provedem na crnogorskom primorju, ali ovakve pojave ne smeju biti dozvoljene zbog toga što šalju loš primer deci, koja će pomisliti da je u redu da neko sutra ponižava i njihovu decu, braću i sestre, zbog toga, sa takvom praksom moramo da zaustavimo.

- Kao otac, Podgoričanin i funkcioner glavnog grada, pozivam nadležne institucije da podhitno zaustave i zabrane nastupe repera Dragomira Despića Desingerice, koji ovih dana više truje našu omladinu po crnogorskom primorju, nego što su to činili NATO bombe i osiromašeni uranijum 1999. godine - poručio je Vladislav, pa nastavio:

- Taj čovek je dao sebi toliko za pravo, da ponižava našu omladinu, da im pljuje u usta, da ih udara patikom u glavu i da ih vređa na raznorazne načine, a da oni uživaju u tome. Koliko god to delovalo kao umetnička sloboda, kao možda nešto što prija omladini, budite sigurni da nije tako.

https://twitter.com/dajkovic?lang=en

- Što se tiče glavnog grada, taj čovek ovde više neće pevati. Da ne zaboravim: "Desingerice, možeš ti pijan i drogiran da bauljaš i čarlijaš koliko hoćeš u svom stanu, svojoj kući i u svom selu, ali ovde više nećeš!" - zaključio je Vladislav Dajković.

BONUS VIDEO

Ceca pokazala kako vežba na graničnom prelazu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi