ORIGINAL JE ORIGINAL: Viki Miljković u Drvaru zapevala „Večeru“, delirijum kakav se ne pamti (VIDEO)

Novosti onlajn

27. 07. 2024. u 22:55

NAKON četrdeset godina, Lepa Brena je pre neki dan održala spektakularan koncert u Drvaru povodom sto godina Fudbalskog kluba „Borac“ i lokalnog kulturno-umetničkog društva“ na kome se okupilo nekoliko hiljada posetilaca.

ОРИГИНАЛ ЈЕ ОРИГИНАЛ: Вики Миљковић у Дрвару запевала „Вечеру“, делиријум какав се не памти (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Spektakl je dobio dodatnu dimenziju kada je na scenu izašla Viki Miljković, koja se pojavila kao posebna gošća i dodatno obogatila muzički doživljaj prisutnih.

Foto: Printskrin Jutjub/Viki Miljkovic

-Uživajte u momentima spektakularne atmosfere koncerta naše drage Brene, kao što sam ja uživala uz fantastičnu publiku, još bolju muziku i prelepi Drvar! – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Viki, poznata po svom izuzetnom glasu i energiji, donela je posebnu čaroliju na koncert Lepe Brene, a njihova saradnja na sceni bila je prava poslastica za sve prisutne, koji su sa oduševljenjem pratili svaki trenutak te jedinstvene noći.

Oduševljenje publike bilo je vidljivo u svakom trenutku, a spoj talenata i harizme Lepe Brene i Viki Miljković stvorio je atmosferu koja će se dugo pamtiti.

Jedan od najveselijih trenutaka bilo je kada je Viki zapevala svoj čuveni hit „Pozuri Dragane“, a to veče je dokazala da zna kako da svojom muzikom i prisustvom napravi pravi spektakl, ostavljajući neizbrisiv trag publici.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)