DOBILA MEDALJU OD FANOVA U BANJALUCI: Dragana Mirković koncertom usijala atmosferu na Kaštelu i donirala novac u humanitarne svrhe (FOTO)

Dušan Cakić

29. 07. 2024. u 09:10

FOLK DIVA Dragana Mirković oduševila je preksinoć sve prisutne koncertom u Banjaluci povodom 40 godina karijere, gde su došle hiljade ljudi ne bi li slušale njene najpoznatije hitove, a nastup je održan u okviru festivala "Letnje noći".

ДОБИЛА МЕДАЉУ ОД ФАНОВА У БАЊАЛУЦИ: Драгана Мирковић концертом усијала атмосферу на Каштелу и донирала новац у хуманитарне сврхе (ФОТО)

Foto: Boris Krejić

Dragana je 40 godina karijere obeležila u sklopu turneje "Do poslednjeg daha''. Na koncertu je bila odevena u crni kombinezon, a oko struka je imala komad sa detaljima ruže, nalik suknji.

Foto: Boris Krejić

Numeru "Jeleni košute ljube" iz perioda saradnje sa grupom "Južni vetar", Dragana je otpevala samo sa publikom, bez muzike. "Čuvaće te tvoja armija do poslednjeg daha" bio je transparent koji se nalazio u masi ljudi, aludirajući na njen hit „Do poslednjeg daha“, a posebne emocije Dragana je podelila kada je sišla u publiku.

Foto: Privatna arhiva

Koliko je voljena i obožavana među svojim fanovima, pokazuje i činjenica da su joj poklonili buket crvenih ruža i medalju sa posvetom.

Foto: Privatna arhiva

Tokom čitave svoje karijere je bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom ove turneje, pa je istu misiju nastavila i ovog leta koncertom u Banjaluci.

Foto: Boris Krejić

Muzička zvezda je donirala 20 hiljada maraka od nastupa centru "Zaštiti me", koji pomaže deci sa smetnjama.

- Uvek sam bila tu da pomognem kada su prilike dozvoljavale i ova priča me je ganula pa sam odlučila da pomognem ovoj instituciji koja se bavi plemenitim radom. Nadam se da ću svojim postupkom inspirisati i druge da postupe slično - rekla je Dragana za "Večernje novosti", koja je još jednom pokazala veličinu svoje humanosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POBEĐUJE NADALA? IDEALAN KRAJ: Neverovatne reči španske teniske legende pred meč godine na Olimpijskim igrama