NE MOGU SA KONJA NA MAGARCA, MORAM DA DRŽIM NIVO: Goga Sekulić nakon razvoda živi punim plućima - "Alkohol mi ne treba, ovako sam opasnija"

Novosti onlajn

30. 07. 2024. u 21:55

EMOTIVNI ŽIVOT Goge Sekulić intrigira javnost, a kako ona kaže, njen bivši Uroš Domanović je postavio visoke standarde, te je malo izbirljiva kada je novi partner u pitanju.

НЕ МОГУ СА КОЊА НА МАГАРЦА, МОРАМ ДА ДРЖИМ НИВО: Гога Секулић након развода живи пуним плућима - Алкохол ми не треба, овако сам опаснија

Foto: Nemanja Ivanović Manya

Beg od gradske vreve i visokih temperatura Goga je pronašla na Crnogorskom primorju, uživajući u nastupima svojih kolega, a sada je otkrila da li u Crnoj Gori ima dobrih frajera.

Foto: Dejan Milićević

- Moraću da vidim da li ovde ima dobrih frajera. Moj bivši je top frajer, ne mogu sa konja na magarca, moram da držim nivo. Moraću da stavim naočare, da vidim koga ima - ispričala je pevačica kroz smeh, otkrivajući da li bi prva prišla muškarcu:

Foto: Dejan Milićević

- Ja taj problem nemam. Meni ako se neko svidi ja prilazim - kazala je ona.

Skockanu i doteranu Gogu smo sreli kada je pošla na nastup svoje koleginice Aleksandre Prijović koju obožava da sluša.

- Naravno, uvek sam spremna za dobar provod. Večeras sam odvojila vreme da sa svojim prijateljem Božom obilazimo najjače klubove u Budvi - priča Goga, ističući da je provod sa njom uvek zagarantovan:

Foto: Dejan Milićević

- Provod sa mnom je lud i nezaboravan. Sada sam malo mirnija, jer imam sina, to ide malo sa godinama - kazala je pevačica kroz osmeh otkrivajući kakva je kada popije koju čašicu više.

- Pijem samo jedno piće, moj omiljeni Moet roze. S obzirom na to da me malo boli zub koji je zdrav, večeras neću piti ništa.

- Kad popijem, ja sam ista. Ne spadam u onu grupu da se nešto promenim, čak sam malo veselija bez alkohola. Meni alkohol ne treba, ovako sam opasnija.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića