ANA BEKUTA MI JE IŠLA NA ŽIVCE: Bosanac otkrio u koju njenu pesmu nije verovao, a postala je hit - "Namerno sam to uradio"

Novosti onlajn

30. 07. 2024. u 23:55

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC producent i aranžer, ispričao je kako je sveojevremeno namerno hteo da omete Anu Bekutu, ali se u međuvremenu prešao i napravio hit za sva vremena.

АНА БЕКУТА МИ ЈЕ ИШЛА НА ЖИВЦЕ: Босанац открио у коју њену песму није веровао, а постала је хит - Намерно сам то урадио

Foto: ATA images

Boske je ispričao kako nije verovao u pesmu koja se Ani dopala, te joj je namerno napravio komplikovan foršil koji je kasnije postao pravi izazov za muzičare.

Foto: Novosti

-Ima jedna pesma koja je postala hit, a meni je Ana Bekuta toliko išla na živce kada je došla i rekla: „E, ovo je prava pesma!“. Bio sam nakrivo nasađen u tom trenutku i napravim uvod za pesmu, takozvani foršpil da ga ja sada ne znam odsvirati, samo da ga zakukuljim da ne postane hit. Obično biva „Daj napravi taj uvod da svi mogu da odsviraju“ – ispričao je Boske, otkrivši da se radi o pesmi „Rano moja“, ogromnom hitu Ane Bekute.

Foto: Printskrin Jutjub/Ana Bekuta

Od kad je prvi put počeo da aranžira i producira, Bosanac ima isti princip rada koji nije menjao do dana današnjeg.

Foto: Novosti

-Jedna pesma, jedan termin. To i danas radim. Ja produciram pesme onako kako bih ja voleo da pevam i mogu sve da otpevam samo u falsetu i uradim dobru pripremu. Pevač kada dođe u studio on je spreman. ALi počinje zamor. Sećam se kada smo snimali prvu ploču Bekuti, došla je „napucana“, ja kažem: „pusti je da otpeva celu ploču pa ćemo sutra nastaviti“. Kada je Ana završila i pitala da li smo završili, ja kažem: „Gotovo, za danas“. I posle smo snimali osam pesama osam dana – istakao je Bosanac.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića