OTPUTOVALA DO ATINE U GRČKOJ: Milica Pavlović je na nekoliko dana prekinula žestok tempo svoje letnje turneje (FOTO)

Dušan Cakić

31. 07. 2024. u 19:35

REGIONALNA muzička zvezda Milica Pavlović je odmah nakon nastupa u Hrvatskoj, uzela kratku pauzu, pa je tradicionalno, kao i svake godine, otputovala u Grčku - u Atinu.

ОТПУТОВАЛА ДО АТИНЕ У ГРЧКОЈ: Милица Павловић је на неколико дана прекинула жесток темпо своје летње турнеје (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Iako su mnogi pomislili da je Milica u glavni grad Grčke otputovala kako bi malo "uhvatila sunca" i predahnula, istina je da je povod bio drugi, a mnogi bi ga nazvali pravim užitkom za lepši pol.

Foto: Privatna arhiva

Milica je sa drugaricama prethodnu noć provela na koncertu popularnog grčkog pevača Konstantinosa Argorosa, jedne od najvećih muških zvezde na tom prostoru.

Ali, nije Milica na njegovom koncertu bila kao obožavateljka, pošto njih dvoje i te kako imaju određene konekcije - Argiros zapravo izvodi originalnu, grčku verziju pesme “Praštaj” - "Elpida", koju je Milica na srpskom jeziku objavila pre dva meseca i koja je trenutno jedna od najvećih hitova na našim prostorima.

Foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da je Pavlovićeva ostala još jedan dan posle koncerta u Atini i da je umesto na plažu otišla u muzički studio, već se nagađa da Argiros i ona spremaju duetsku pesmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!