MAJA BEROVIĆ ISKRENO O OLIMPIJSKIM IGRAMA: Pratim Noleta, ali vidim da se digla frka

Novosti onlajn

02. 08. 2024. u 21:55

MAJA BEROVIĆ ovo leto provodi radno, poput većine svojih kolega, a pred nastup u Crnoj Gori za medije je progovorila o aktuelnim temama.

МАЈА БЕРОВИЋ ИСКРЕНО О ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Пратим Нолета, али видим да се дигла фрка

Foto: Marko Vulević

Olimpijske igre ove godine propraćene su brojnim skandalima, a pevačica Maja Berović otkrila je da li prati sport.

Foto: Novosti

- Iskreno, nisam pratila Olimpijske igre, nisam imala vremena. Ali vidim da se digla frka, ispratila sam da su bili skandali, ali ne znam detalje. Pratim Noleta, to me zanima - rekla je pevačica koja se potom osvrnula na peh koji je nedavno imala kada je pala na nastupu:

FOTO: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Takve stvari su nažalost najzanimljivije, ali ustala sam ponosno kao da se ništa nije desilo. Pred svaki nastup razmišljam šta obuvam, ali ovo mi je svega drugi put da sam pala na bini.

Maja Berović rekla je da rado sluša nove pesme koje su njene kolege izdale i otkrila je da bi uskoro volela da se nađe na koncertu Marije Šerifović.

- Slušam dosta novih pesama i od Tee i od Milice, ima dobrih pesama. Nedavno sam išla na koncert Dina Merlina, obožavam ga i to mi je bila želja. Fantastično sam se provela. Volela bih da slušam Mariju Šerifović, nadam se da ću moći da odem na neki njen koncert.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)