U HRVATSKOJ SE NAKON 30 GODINA PONOVO PUŠTA CECA RAŽNATOVIĆ: Veliki hit folk dive se sluša na radio stanicama u komšiluku

Novosti onlajn

03. 08. 2024. u 23:50

NAKON tri decenije, Radio Krka iz Hrvatske ponovo je uvrstio pesme najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović u svoj program.

У ХРВАТСКОЈ СЕ НАКОН 30 ГОДИНА ПОНОВО ПУШТА ЦЕЦА РАЖНАТОВИЋ: Велики хит фолк диве се слуша на радио станицама у комшилуку

Foto: N. Fifić

Ova radio stanica je treća u Hrvatskoj koja je odlučila da vrati hitove folk dive, s posebnim naglaskom na njen poznati hit "Muškarčina" snimljen sa mladim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Ova numera je nedeljama u samom vrhu hrvatskih muzičkih top lista, potvrđujući veliko interesovanje publike za Cecinu muziku.

Podsetimo, Cecin i Vojažev duet nosi naziv "Muškarčina", a spoj njihovih glasova pravo je osveženje na domaćoj muzičkoj sceni.

Foto: NN Media Production

Vojaž o saradnji sa Cecom

- Ceca je pre svega jedan ozbiljan umetnik, ozbiljan vokal i profesionalac. Odabrao sam Cecu da ona bude ta, zato što je na vrhu na kojem je duže nego što ja živim. Ima tu još dosta pesama i stvari koje treba da se dese, ali sam smatrao da je ovo odličan početak. Ona je bila zaintresovana, njoj je zanimljivo šta može mlađa generacija može da pruži. Nije kao većina zvezda tog nivoa bila u fazonu: "Nećemo to da radimo". Sve je teklo najlaganije, mene je ispoštovala maksimalno, ostala je 20 sati na snimanju, to je više nego što sam tražio i hvala joj - rekao je muzičar za "Pink".

 

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!