PRVI PUT SAM BIO NA TAKVOJ SVADBI: Darko Lazić progovorio o venčanju na kojem je bio gost

Novosti onlajn

06. 08. 2024. u 21:55

DARKO LAZIĆ nastupa punom parom, a za razliku od prethodnih meseci, ovoga puta ga nije pratila supruga Katarina koja je u blagoslovenom stanju.

ПРВИ ПУТ САМ БИО НА ТАКВОЈ СВАДБИ: Дарко Лазић проговорио о венчању на којем је био гост

Foto: ATA images

Kako kaže, beba stiže uskoro i on jedva čeka naslednicu.

Foto: TV Pink

-Ako Bog da, prinova stiže za dva meseca, Kaća je u sedmom mesecu. Ona me je uvek pratila na nastupima, sada je u sedmom mesecu, teško podnosi put i nema potrebe da se maltretira i da sada putuje kolima. Bolje joj je kod kuće – ispričao je Lazić.

Foto: ATA images

Veliku pažnju javnosti izazvao je snimak na kom se vidi kako Darko peva na svadbi dve devojke, a sada nam je otkrio pozadinu priče.

-To su bile moje dve prijateljice koje su se venčale, ja sam tamo bio gost, nisam pevao. Svako ima svoj izbor u životu, ja sam se fenomenalno proveo. Najlepše u životu. Prvi put sam bio na takvoj svadbi i bilo je predivno – objasnio je on.

Foto: Prinstkerin/Jutjub/AmiG Show

Iako mnogo radi i putuje, kilogrami se sporo tope, a crna odevna kombinacija je spas.

-Nisam smršao. U crnom sam, pa se čini – naglasio je.

Foto: Printskrin Jutjub

Mnogi pevači se žale kako je loša sezona, a Lazić je otkrio kako to izgleda iz njegove perspektive.

-Ovog leta niko ne prolazi super, kao što smo svi navikli. Slabije je posećena sezona. Ne brinem više. Svi prolazimo slabo, ali biće bolje – priča on i otkriva zbog čega je to tako:

-Ne možemo nikoga da krivimo, smena generacije, novo vreme, nova publika, tako je, kako je. Koliko smo takvih mladih pevača ispratili, sve će doći na svoje.

Foto: Instagram/Darko Lazić

Nastupe svojih kolega bi radije preskočio, jer je preumoran, te bi slobodno vreme proveo u četiri zida svog doma.

-Najradije bih išao u krevet, nastupamo mnogo, i poželeo sam se svog kreveta, a ne više da spavam po kolima.

Na konstataciju kolege Dragomira Despića Desingerice da on za 45 minuta napravi spektakl i uzme veću svotu novca od folkera koji troše svoje glasne žice, Lazić je imao da kaže samo jedno:

-Druže, sve najbolje, samo ti nastavi da udaraš patikom.

Foto Insagram

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama, a na kom su Elma Sinanović i Darko Lazić pevali na krovu kola je kako kaže, nastao sasvim spontano i neplanirano:

-To je bila dojava bombe, publika je morala da se evakuiše iz tog prostra. Meni je palo na pamet pošto smo Elma i ja sedeli u kolima, a publika je bila svugde oko nas na parkingu, znate kako sam ja luckast, pomislio sam da se obratim publici. Kada su nas pozdravili aplauzom, ja nisam mogao da ne zapevam, Elma je izašla i pevali smo zajedno sat i po vremena. Mi smo se posle toga vratili i otpevali sve kako treba.

Foto: ATA images

Veliki broj njegovih kolega sprema velike solističke koncerte, a kako je istakao i on je to imao u planu, ali zbog brojnih obaveza koje ga čekaju, koncert će sačekati narednu godinu.

-Sledeće godine, ove godine ne. Trebalo je da koncert bude u oktobru, ali okasnili smo sa pripremama – kazao je on.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJČEŠĆE SRPSKO PREZIME: Nije ni Petrović ni Nikolić - poreklo će vas iznenaditi, a nosi ga oko 150.000 ljudi